Molitva S V Josipu

Molitva S V Josipu. Molitva se moli devet uzastopnih dana, ujutro. Bože, koji si se neiskazanom providnosti udostojao izabrati blaženoga josipa za zaručnika presvetoj majci svojoj, daj, molimo, da koga kao pokrovitelja častimo na zemlji.

Molitva Svetom Josipu Vjeronaucni Portal
Molitva Svetom Josipu Vjeronaucni Portal from vjeronaucni-portal.com
O sveti josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred božjom krunom, stavljam u tebe svoje svoje potrebe i želje. Molitva svetog franje saleškog svetom josipu preslavni sv. Preslavni sveti josipe, tebe je bog izabrao za hranitelja svom sinu i za zaručnika prečistoj majci njegovoj i postavio te tako glavarom svetoj obitelji, pa te je zbog toga namjesnik kristov proglasio zaštitnikom crkve isusove.svim pouzdanjem srca svoga molim te priteci u pomoć čitavoj radničkoj.

Preslavni sveti josipe, tebe je bog izabrao za hranitelja svom sinu i za zaručnika prečistoj majci njegovoj i postavio te tako glavarom svetoj obitelji, pa te je zbog toga namjesnik kristov proglasio zaštitnikom crkve isusove.svim pouzdanjem srca svoga molim te priteci u pomoć čitavoj radničkoj.

Duše istine i ljubavi, ispuni svako srce svojom prisutnošću i probudi u mnogim mladima čežnju za onim što je u životu. Žrtve u čast svetog josipa posvetimo svaku srijedu svetom josipu, posebno 1. U protokolu hrvatskoga sabora iz tog je vremena na latinskom jeziku zapisano: Sveti josip, krista spasitelja vjerni branitelj, djevice bogorodice upravo na današnji dan, utjecimo se sv.


0 Response to "Molitva S V Josipu"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel