Molitva Vasiliju Ostroškom Za Zdravlje

Molitva Vasiliju Ostroškom Za Zdravlje. Kao dobri pastir koji traži zalutale ovce i za njih strada, okupi nas oko kivota tvojega i nauči. Великий защитниче веры православныя, защити и нас, твою веру.

Ko Je Bio Hercegovac Kojem Se Klanjaju Srbi I Crnogorci Zbog Ovih Cuda Kraj Njegovog Groba Mole Se I Katolici I Muslimani A Sve Je Pocelo Kada Su Zapalili Njegov Rodni Kraj
Ko Je Bio Hercegovac Kojem Se Klanjaju Srbi I Crnogorci Zbog Ovih Cuda Kraj Njegovog Groba Mole Se I Katolici I Muslimani A Sve Je Pocelo Kada Su Zapalili Njegov Rodni Kraj from www.slobodna-bosna.ba
Veliki branitelju vere pravoslavne, odbrani i nas koji tvoju svetu veru držimo, i s nadom tebi pristupamo. Српска православна црква и њени верници обележавају дан посвећен светом василију острошком, једном од највећих српских светаца. Sa svih strana sveta priticali su ćivotu tvome bolni i nevoljni, i ti si im pomagao:

Sveti oče vasilije, pomoćniče silni i zaštitniče milosrdni, čuj i sada molitve naše, suze i uzdahe.

Podeli dobar sadržaj sa prijateljima isceljenja i čuda koja je pokrenula molitva svetom vasiliju ostroškom. Podeli dobar sadržaj sa prijateljima isceljenja i čuda koja je pokrenula molitva svetom vasiliju ostroškom. Sa svih strana sveta priticali su ćivotu tvome bolni i nevoljni, i ti si im pomagao: Za zdravlje i sreću vaše porodice:


0 Response to "Molitva Vasiliju Ostroškom Za Zdravlje"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel