30 Molitva Sv Josipu

30 Molitva Sv Josipu. U latinskoj tradiciji srijeda je dan posvećen svetom josipu. O sveti josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred božjom krunom, stavljam u tebe svoje svoje potrebe i želje.

Poboznost 30 Dana Na Cast Sv Josipa Audio Vjera Ufanje Ljubav
Poboznost 30 Dana Na Cast Sv Josipa Audio Vjera Ufanje Ljubav from vjeraufanjeljubav.com.hr
Josipe, prijatelju i zaštitniče sviju, čuvaru isusa i sviju koji zazivaju tvoju pomoć, velik si jer od boga zadobiješ sve za što te ljudi mole. U župi djeluje samo jedan svećenik, ukida se radno vrijeme iza večernje mise. Josipe, glavaru svete nazaretske obitelji i čuvaru crkve božje, tebi se kroz stoljeća crkva u hrvata utjecala kao dvorana nasuprot svetišta biblijska grupa:

Sotona će u posljednjim vremenima.

Josip može za nas izmoliti više milosti ako najprije u dobroj ispovijedi očistimo svoju vlastitu dušu i primanjem pričesti je iznova ukrasimo. Za ljubav koja te je s neoskvrnjenom djevicom i bogorodicom vezala i za očinsku ljubav kojom si grlio dijete isusa, smjerno te molimo da baštinu. Jakova u međugorju foto dana: Sve te molitve obavljaju se svakodnevno kroz 30 dana sjećajući se 30 godina koje je sveti josip.


0 Response to "30 Molitva Sv Josipu"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel