Molitva Franjevačke Mladeži

Molitva Franjevačke Mladeži. Opsluživati evanđelje gospodina našega vijećnicima se može povjeriti koordinacija pojedinih aktivnosti bratstva (liturgija, molitva, karitativni. Uključivanje članova franjevačke mladeži u ofs.

Arhiva Molitva Franjevacke Mladezi Frama Hercegovina
Arhiva Molitva Franjevacke Mladezi Frama Hercegovina from frama-hercegovina.com
Mladi iz franjevačke mladeži gospe od zdravlja… u nedjelju, 9. Franjevačka mladež iz mostara objavila je novu božićnu pjesmu, 'skriveni božić', koja govori o isusovoj ljubavi prema najpotrebitijima i potiče nas da ga prepoznajemo u malenima. Način života bratstva franjevačke mladeži jest ovo:

Gospodine isuse kriste, ti koji si svjetlost i radost našega života, daruj nam, molimo te, svoga duha siromaštva da nas štiti od svih zala.

Najava za otvoreni susret franjevačke mladeži dubrava, dana 31.1. Gospodine isuse kriste, ti koji si svjetlost i radost našega života, daruj nam, molimo te, svoga duha siromaštva da nas štiti od svih zala. Mladi iz franjevačke mladeži gospe od zdravlja… u nedjelju, 9. Gospodine isuse kriste, ti koji si svjetlost i radost našega života, daruj nam, molimo te, svoga duha siromaštva da nas štiti od svih zala.


0 Response to "Molitva Franjevačke Mladeži"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel