Oce Nas Molitva Srpski Latinica

Oce Nas Molitva Srpski Latinica. Ta nas molitva podseća da je nužno potrebna nesebična, blagonaklona nebeska vladavina. Отьче нашь) je molitva u kršćanstvu dana od samog isusa krista i zapisana u bibliji.

Danas Izgovorite Ove Reci I Spasicete Se Svake Bede I Nevolje Molitva Svetom Vasiliju Ostroskom Cudotvorcu Telegraf Rs
Danas Izgovorite Ove Reci I Spasicete Se Svake Bede I Nevolje Molitva Svetom Vasiliju Ostroskom Cudotvorcu Telegraf Rs from xdn.tf.rs
Из правца косовске митровице, преко пећи, до дечана се стиже за око 90 минута. Hljeb naš nasušni daj nam. Molitva očenaš ( oče naš ) je zabeležena u jevanđelju po mateju i u jevanđelju po luki, a tekst koji se može pročitati u pravoslavnim molitvenicima ili čuti prilikom bogosluženja u pravoslavnim hramovima je neznatno izmenjena.

И не уведи нас у искушење, но избави нас од злога.

Molitva očenaš ( oče naš ) je zabeležena u jevanđelju po mateju i u jevanđelju po luki, a tekst koji se može pročitati u pravoslavnim molitvenicima ili čuti prilikom bogosluženja u pravoslavnim hramovima je neznatno izmenjena. Najlepša i najpotpunija molitva jeste molitva gospodnja ili „oče naš. Euharistija joj otkriva puni smisao jer će njezine prošnje, utemeljene na već ostvarenu otajstvu spasenja, biti u punini uslišane o gospodnjemu dolasku. Prečnik sveće 23 mmsveća je izrađena od pčelinjeg voska, ručno valjana.


0 Response to "Oce Nas Molitva Srpski Latinica"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel