Molitva Na Veliki Petak

Molitva Na Veliki Petak. Tekst pročitao & đuro božičević. Ide gospa s božjega groba uzdišući i plačući, na koljena pokličući:

Rijecima O Rijeci Veliki Petak Drvo Kriza Na Kojem Je Visio Spas Svijeta Sluzbeno Se Ovaj Dan Zove Veliki Petak Muke Gospodnje Naziv Nas Uvodi U Otajstvo Kriza Kojemu Se Klanjamo Zato Sto Je Na Njemu Visio Spas Svijeta Danasnji Obred Velikog Petka Razvio
Rijecima O Rijeci Veliki Petak Drvo Kriza Na Kojem Je Visio Spas Svijeta Sluzbeno Se Ovaj Dan Zove Veliki Petak Muke Gospodnje Naziv Nas Uvodi U Otajstvo Kriza Kojemu Se Klanjamo Zato Sto Je Na Njemu Visio Spas Svijeta Danasnji Obred Velikog Petka Razvio from www.sestre-scj.hr
Ova molitvica se moli na veliki petak. Veliki petak je kršćanski spomendan isusove muke i smrti, a slavi se u petak prije uskrsa i dan je kada se kršćani diljem svijeta sjećaju isusove teške i. Psiholozi objasnili kako molitva utječe na pojedinca.

Kurir tv danas je veliki petak:

Ova molitvica se moli na veliki petak. Kurir tv danas je veliki petak: Sam bog govori, tko bi ovu molitvu izmolio tri bi dušu majčinu treću dušu sam svoju. „bog je tako ljubio svijet te je dao svoga sina jedinorođenca da ni jedan koji u njega vjeruje ne propadne nego da ima život vječni (iv 3, 16).


0 Response to "Molitva Na Veliki Petak"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel