Molitva Svetom Nektariju

Molitva Svetom Nektariju. O mirotočiva glavo, svetitelju nektarije, arhijereju božiji! U vreme velikog odstupništva i bezbožništva, pobožnošću si prosijao i sakrušio glavu pregordoga satane, koji nas je izranjavio.

Cudotvorac Oboleli Od Raka Za Njega Imaju Posebnu Molitvu Najnovije Vesti Srbija Danas
Cudotvorac Oboleli Od Raka Za Njega Imaju Posebnu Molitvu Najnovije Vesti Srbija Danas from www.srbijadanas.com
O mirotočiva glavo, svetitelju nektarije, arhijereju božiji! Molitva prva svetom nektariju eginskom. Svetog iliju pravoslavni vernici obeležavaju 2.

.da se po svoj vaseleni slavi strašno i preslavno ime njegovo, oca i sina i svetoga duha, sada i uvek i u vekove vekova.

Molitvaza decu molitvapred putovanje molitva casnome krstu molitva serafimu sarovskom akatisti molitva svetojpetki akatisti molitva svetom nektariju eginskom zabol. U vreme velikog odstupništva i bezbožništva, pobožnošću si prosijao i sakrušio glavu pregordoga. Svetom nektariju najviše se mole ljudi oboleli od raka , a na spisku bolesti čije je isceljenje po pravoslavnom verovanju pomogao su i paraliza, nervna ovo je molitva koju treba izgovoriti Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju praznik posvećen svetom nektariju eginskom, jednom od najvećih.


0 Response to "Molitva Svetom Nektariju"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel