Molitva Sv Antunu

Ćirilu i Metodu Molitva sv. Antuna upravo u traženju onoga što je izgubljeno.


Molitva Sv Anti Za Prijatelje Karmelicani Split Facebook

Antune ti osobiti zaštitniče kršćanstva ja želeći te iz svega srca hvaliti i isprositi tvoj zagovor od Boga kanim uz pomoć Božju na tvoju čast obaviti ovu devetodnevnu pobožnost pohađati tvoj oltar i prisustvovati svetoj misi na slavu Božju i tvoju čast.

Molitva sv antunu. Ti znaš od kolike je važnosti za mene moj studij i koliki trud od mene zahtijeva. Dubokom vjerom i čistim ufanjem preporučamo se tvojemu. Josipu za sretnu smrt Molitva zagovora sv.

UVODNA MOLITVA O slavni sveče sv. Molitva ovdje niže služi da bi se zazvala pomoć sv. Antunu koja nikada nije ostala neuslišana.

Objavljeno prije 2 days. Ne zapusti živote svojih siromaha koje si ti spasio i koji nemaju nikakve baštine osim samog Tebe. Antunu u svakoj potrebi.

Mi te po zagovoru sv. ANTUNU ZA KOJU POSEBNU MILOST Tebi se o moćni čudotvorče utječemo tebi u čijim je grudima tako vruće plamtjela vatra ljubavi prema Bogu i siromasima da si po njoj zavrijedio nositi u naručju djetešca Isusa koji se htio roditi u siromaštvu. Evanđelja i zagovornika vjernika za glasnika mira u tvojoj Crkvi.

Molitva omiljenom svecu kako bi nas u svakoj potrebi zagovorao kod Gospodina. O slavni sveče sv. U svome životu proslavio si se učenošću i mudrošću i bio si veliki prijatelj učenika i studenata.

Ante da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama. Ne odbij moje prošnje i svojim posredovanjem kod Boga isprosi mi ako je za dobro moje duše. Devetnica svetom Franji Ksaverskom.

Antunu Padovanskom vrlo je raširena u našem narodu a mnogi mole devetnicu ovome svecu i to od 4. Filomeni Molitva svecu zaštitniku za obraćenje Očekuješ me. Antunu u svakoj potrebi Spomeni se sv.

Slično kao i Molitva svetom Josipu ova molitva svetom Antunu prema mnogima nikada nije bila poznata kao neuspješna pod uvjetom da je zahtjev za nečiju duhovnu dobrobit ili za one za koje se molimo. S čvrstim pouzdanjem preporučujem se i ja tvom moćnom. Roku Litanije Litanije Preslavnog Imena Marijina Gospodine Litanije svetog Pija X.

Po Kristu Gospodinu našemu. S čvrstim pouzdanjem preporučujem se i ja tvom moćnom zagovoru kod Boga. Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ.

Pod uvjetom da je to rečeno u vjeri i za određenu duhovnu dobrobit. Litanije svetomu Josipu Mala Gospa Molitva Molitva Gospi Sinjskoj Molitva svetog Roka protiv zaraznih bolesti Molitva tri Zdravo Marije Obitelj Osnovna Molitva Osnovne Molitve Oče naš Pozdrav Gospi Presveto Trojstvo protiv Depresije Ruza Limska Slava Ocu Sv. Pomozi mi pronaći Sv.

Ohrabreni ovom mišlju molimo te da mi pribaviš izrecite molbu. Tebi se potpunim pouzdanjem obraćamo da moliš dobroga Spasitelja neka nam se u. Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu.

Devetnica svetom Antunu Uvodna molitva. O slavni sveče sv. Antuna Gospodine Isuse pogledaj svoju baštinu koju si da ne umre bez traga želio potvrditi za svoju djecu svojom krvlju i daj joj da s povjerenjem naviješta Tvoju riječ.

Antunu O Bože naš dobri milosrdni Oče. Objavljeno prije 2 days. O sveti sveti Ante najblaži od svetaca tvoja ljubav prema Bogu i dobročinstvo prema Njegovim stvorenjima učinili su te dostojnim da na zemlji posjeduju čudesne moći.

Molitva za obraćenje psovača- Srce Isusovo obrati i spasi sve psovače. Antune ti osobiti zaštitniče kršćanstva ja želeći te iz svega srca hvaliti i isprositi tvoj zagovor od Boga kanim uz pomoć Božju na tvoju čast obaviti ovu devetodnevnu pobožnost pohađati tvoj oltar i prisustvovati svetoj misi na. Molimo te čuvaj i nas od najvećeg zla grijeha i izbavi nas iz najstrašnije opasnosti smrti vječne.

Anti Posebna molitva koja je uvijek bila uslišana. Molitva Blaženoj Djevici Mariji za bolesnike. Riti svetici nemogućega Molitva sv.

Slavni sveti Ante svetim i moćnim zagovorom kod Boga mnoge si sačuvao od zla i izbavio iz same smrtne opasnosti. Spomeni se sveti Ante da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama Spomeni se sveti Ante da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama. Gospodine Isuse pogledaj svoju baštinu koju si da ne umre bez traga želio potvrditi za svoju djecu svojom krvlju i daj joj da s povjerenjem naviješta Tvoju riječ.

Antun je u svijetu poznat također kao svetac koji pomaže da se pronađu izgubljene stvari. Molitva preporuke sv. Od predmeta svakidašnjega života do važnih dokumenata čak i do same vjere.

Od predmeta svakidašnjega života do važnih dokumenata čak i do same vjere. Objavljeno prije 2 days. Život je svetih kao zidarov visak kojim se provjerava okomitost zida.

Antun je u svijetu poznat također kao svetac koji pomaže da se pronađu izgubljene stvari. Antunu Molitva da nas zaštiti svJosip Molitva sv. Ivanu Krstitelju Molitva sv.

Molitva učenika ili studenata. Lipnja tako da završi dan prije samog blagdana sv. Antun Molitve sv.

Ti si odabrao sv. Ante ti osobiti zaštitniče kršćanstva ja želeći te iz svega srca hvaliti i isprositi tvoj zagovor od Boga kanim uz pomoć Božju na tvoju čast obaviti ovu devetodnevnu pobožnost pohađati tvoj oltar i prisustvovati svetoj misi na slavu Božju i tvoju čast. Molitve Litanije Litanije sv.

Molitva svetog Antuna. Anti za izgubljenu stvar. Devetnica svetom Antunu Padovanskom.

Molitva ovdje niže služi da bi se zazvala pomoć sv. Očuvaj ih u jedinstvu miru i radosti. Ne zapusti živote svojih siromaha koje si ti spasio i.

Zato mi isprosi čvrstu volju da mu se ustrajno posvetim bistru pamet da uspješno u njemu napredujem i dobro. Posveti naše obitelji neka rastu u vjeri nadi i ljubavi. Sveti Ante evanđeoski naučitelju riječju i životom ljiljane čistoće i nevinosti pravi sljedbenice i prijatelju Kristov isprosi nam od Boga milost da i mi živimo po evanđeoskoj poruci u pravednosti i čistoći svoga kršćanskog poziva i u ljubavi Kristovoj.


Molitva Svetom Anti U Svakoj Potrebi Youtube


Svakodnevna Molitva Sv Anti Nasa Majka Marija Facebook


Molitva Svetom Anti U Svakoj Potrebi Rastimo U Gospodinu


Razne Molitve Po Zagovoru Sv Ante Rastimo U Gospodinu


0 Response to "Molitva Sv Antunu"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel