Devetnica Sv Anti 2021 Humac

Misa je u 18 sati koju će predvoditi fra Ivan landeka ml. Još se srce umorilo nije.


Pogledajte Program Devetnice Sv Anti Radio Ljubuski

Još nam ostaje malo vremena do početka Devetnice htjeli bi to privesti kraju.

Devetnica sv anti 2021 humac. Kate iz Ljubuškog dječji zbor Radost župna Frama klapa iz Ploča te veliki župni zbor Krista Kralja Čitluk. Lip 1 2021. Na sam blagdan svetog Ante na Humcu okupilo se mnoštvo vjernika kako bi proslavili blagdan ovog sveca svega svijeta.

Share your videos with friends family and the world. Lipnja tako da završi dan prije samog blagdana sv. Utorak fra Ivan Režić meštar novaka na Visovcu4.

U prosjeku svake večeri tijekom devetnice okupljalo se preko tisuću osoba. Pogledajte program Devetnice sv. I stara i nova.

Ove godine Crkva je proglasila Godinom sv. LJUBUŠKI - Večeras na Humcu započinje Devetnica sv. Anti By Radio Ljubuški svi 26 2021 Uskoro počinje Devetnica sv.

Maturalna zabava 65. Sveta krunica počinje u 1730 sati a pobožnost i sv. Danas devetnica sv.

Ante na Humcu o. Na Humcu proslavljen blagdan sv. Nije crkvena al je duhovna.

Josipa poočima našega Gospodina. Lipnja župa i samostan Humac obilježavaju svetkovinu Svetog Ante na kojoj se okuplja veliki broj. Život je svetih kao zidarov visak kojim se provjerava okomitost zida.

Ovogodišnja proslava ima posebno i dodatno značenje s obzirom na to da se ove godine obilježava 150. Bliži se blagdan sv. Devetnica svetom Antunu Padovanskom.

Na katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu završila je religioznu pedagogiju i katehetiku te stekla diplomu na institutu za crkvenu glazbu. Ante na Humcu uskoro bi vjernike trebalo dočekati u novom obnovljenom ruhu. Radovi traju već neko vrijeme a ovih su dana intenzivirani.

Župa Humac danas je proslavila nebeskog zaštitnika župe crkve i samostana sv. Radovi traju već neko vrijeme a ovih su dana intenzivirani. Osnovnu školu završila je u rodnom kraju.

Devetnica svetom Anti na Humcu počet će u petak 4. Godine u Hrašljanima župa Humac Ljubuški. Pogledajte program Devetnice sv.

Na Kravici se očekuje bolja turistička sezona. I vani na kiši pod kišobranima. Anti na HumcuKroz devet dana duhovne priprave za blagdan sv.

Jedan od projekata je postavljanje. Osim gradnje vanjskog oltara postavljaju se i tri zvona na novu crkvu na Humcu. Vjernici su svakodnevno imali prigodu za.

Kroz devet dana duhovne priprave za ovaj blagdan vjernici će imati priliku za ispovijed uoči misa molit će se krunica a svaki dan na Humcu se očekuje mnoštvo štovatelja sv. S temom propovijedi Ogledalo strpljivosti. Podsjećamo tradicionalno svake godine 13.

Godine je aktivna u župnom pastoralu te kao vjeroučiteljica u različitim župama i školama. Blagdan Uzvišenja sv. Blagdan Nevine dječice blagoslov djece.

Ante Humac dječji zbor Ljiljani sv. Kroz devet dana duhovne priprave za blagdan sv. Antunu Padovanskom vrlo je raširena u našem narodu a mnogi mole devetnicu ovome svecu i to od 4.

I mladi i djeca i stariji. Srpnja pod svetom misom u 19 sati u crkvi sv. Ante na Humcu uskoro bi vjernike trebalo dočekati u novom obnovljenom ruhu.

Godine osnovan JP Parkovi doo. Podsjetimo ove godine na Humcu svečano će se devetnice slaviti sa šest zvona budući da na Humac stižu tri nova crkvena zvona koja su izlijevana u Italiji. Ana Marija je rođena 25.

Pobožnost 13 utoraka sv. Ante vjernici će svaki dan imati priliku za ispovijed uoči misa molit će se krunica a svaki dan na Humcu se očekuje mnoštvo štovatelja sv. Anti Svi 26 2021 Napisaola Radio Ljubuški Objavljeno u Ljubuški Ispis Pošalji e-mail Tweet Uskoro počinje Devetnica sv.

Još nam ostaje malo vremena do početka Devetnice htjeli bi to privesti kraju. Lipnja a taj dan svetu misu predslavit će fra Ivan Landeka ml a tema njegove propovijedi je Ogledalo pravde javlja portal Radiopostaje MIR Međugorje. Misu će predvoditi kardinal Vinko Puljić vrhbosanski nadbiskup a na.

Radovi traju već neko vrijeme a ovih su dana intenziviraniJoš nam ostaje malo vremena do početka Devetnice htjeli bi to privesti kraju. Ante veliki zbor crkve sv. Kao i svake godine tako i ove upriličena je devetnica povodom blagdana sv.

Ovi ljudi su zbilja širom otvorili. Vidjevši to citirao sam jednu poznatu pjesmu. Tako će sljedećih dana vjernici imati priliku za sv.

Lipnja u samostanskoj dvorani sv. Neka i ova. Devetnaesti međunarodni festival mladih - Mladifest 19 - Međugorje 2008.

Ante a na slavlje dolaze vjernici iz mjesta znatno šire od ljubuškoga kraja. Sve odjekuje od molitve i pjesme. Ante na Humcu uskoro bi vjernike trebalo dočekati u novom obnovljenom ruhu.

Svake večeri bit će prigoda za ispovijed koja počinje u 17 sati a žitelji Humca i okolnih mjesta imat će priliku darovati krv 6. Unatoč ratnim strahotama i neposrednim općim opasnostima koje su oglašavane i za vrijeme pobožnosti ipak se velik broj župljana odazvao na devetnicu. Anti Luigiju Pezzutu nadbiskupu apostolskom nunciju u BiH predvoditeljima i predmoliteljima Devetnica pjevačima svim vjernicima i hodočasnicima koji su pohodili svetište u proteklih devet dana ispovjednicima čitačima framašima prakaraturima ministrantima policiji osoblju Doma zdravlja Ljubuški kao i svima onima koji su na bilo koji način pomogli da.

Uskoro počinje devetnica sv. Osim gradnje vanjskog oltara postavljaju se i tri zvona na novu crkvu na Humcu. Provincijal fra Miljenko Šteko primit će prve.

Križa Misa na Križevcu. Ljubuški koji je u stopostotnom vlasništvu Grada Ljubuškog to javno poduzeće postalo je uspješna tvrtka i iznimno važan čimbenik u gospodarskom javnom i društvenom životu Ljubuškog. Jedan od projekata je.

Ljubi ljubi i još mnogo daje. U Hercegovini je najveće svetište na Humcu u Ljubuškom gdje se nalaze Franjevački samostan stara i nova crkva sv. Osim gradnje vanjskog oltara postavljaju se i tri zvona na novu crkvu na Humcu.

Ispovijed od 17 sati.


Devetnica Sv Anti Međugorje Info


Devetnica Sv Anti Na Humcu Ljubuski Info


Sutra Na Humcu Pocinje Devetnica Sv Anti Brotnjo Info Citluk Međugorje Hercegovina


Sutra Na Humcu Pocinje Devetnica Sv Anti Brotnjo Info Citluk Međugorje Hercegovina


0 Response to "Devetnica Sv Anti 2021 Humac"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel