Kako Se Moli Zlatna Krunica

Kako se moli krunica. Krunica se moli po otajstvima a postoje radosna žalosna slavna otajstva i otajstvo svjetla.


Kako Moliti Krunicu Međugorje Info

Uzmi križ krunice poljubi ga i prekriži se uz riječi.

Kako se moli zlatna krunica. Moli za nas Kraljice svete krunice. Umjesto Oče naš moli se. Po Srcu Marijinu probodenom sedmerostrukim mačem promatrajmo svete Rane Isusove.

Zlatna Krunica Srcu Isusovu. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Slatko Srce mog Isusa daj da te ljubim sve to više.

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Krunica ti je u rukama. Poklonimo Isusu svoje siromašno srce da bude sjedinjeno s njegovim srcem da bude ispunjeno Božjom milošću stprljivošću i čistoćom da u svemu odgovara Božjim željama.

POBOŽNOSTI SRCU ISUSOVU svibanj 11 2019 0. Slatko Srce mog Isusa daj da Te ljubim sve to više. KAKO SE MOLI ZLATNA KRUNICA.

Krvnici su pribili najprije desnu ruku. Vječni Oče prikazujem ti predragocjenu krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za naše grijehe kao pomoć dušama u čistilištu i za potrebe svete Crkve. 15 obećanja Blažene Djevice Marije onima koji mole krunicu.

Vječni Oče prikazujem ti predragocjenu krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za naše grijehe kao pomoć dušama u čistilištu i za potrebe svete Crkve. Prije početka molitve pojedinog otajstva pročita se uvod za razmatranje Naveden uz pojedinu sličicu zatim se razmatrajući moli Oče naš i 10 Zdravo Marija te Slava Ocu i O moj Isuse. Najprije bude embrij u utrobi majke zatim beba maleni dječak mladić čovjek i na kraju starac.

Vječni Oče prikazujem ti predragocjenu Krv. Isusovo je srce izvor svih milosti i preuno je dobrote za sve ljude. Osobito je dobro da se ta krunica moli u 3 sata poslije podne jer je to čas milosti.

U Ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Kada se izgovori riječ Isus u svakoj Zdravomariji u desetici dodaje se i odgovarajući zaziv iz odgovarajućeg otajstva. Svaki dan molite krunicu kako biste isprosili mir svijetu.

Bože tvoj je jedinorođeni Sin svojim životom smrću i uskrsnućem dare nam pripravio vječnoga spasenja. KAKO SE MOLI ZLATNA KRUNICA PRESVETOM SRCU ISUSOVU. Umjesto Vjerovanja moli se.

KAKO SE MOLI KRUNICA. Slatko Srce mog Isusa daj da te ljubim sve to više. Podaj molimo te da se mi koji ova otajstva svetom krunicom Blažene Djevice Marije razmišljamo ugledamo u ono što sadržavaju a postignemo ono što.

Tu je krunicu objavio sam Gospodin Isus za spasenje čovječanstva. Slatko Srce mog Isusa. Umjesto Oče naš moli.

Zlatna krunica s izmijenjenim zazivima. Umjesto Očenaša moli se. U vjeri je potrebno svakodnevno rasti.

Ja sam Kraljica svete kruniceGospa je tada pozvala cijeli svijet na molitvu krunice. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Potom na prvo zrno moli.

Slatko Srce mog Isusa daj da te ljubim. Da dostojni postanemo obećanja Kristovih. Krunica za duhovni rast Vjera je dar Božji koji smo besplatno dobili na krštenju.

Zlatna krunica moli se na Gospinu krunicu. Zlatna krunica Moli se na običnu Gospinu krunicu. U ime Oca i Sina i Duha SvetogaAmen.

Isuse blaga i ponizna Srca Učini srce naše po Srcu svome. Sjedinimo srca s Isusom i pomolimo se. Vječni Oče prikazujem ti predragocjenu krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za naše.

Zbog toga je ta Zlatna krunica koja se moli prema uputi Majke nazvana. Isusa Krista kao zadovoljštinu za svoje grijehe. Vječni Oče prikazujem ti predragocjenu Krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za svoje grijehe pomoć svetim dušama u čistilištu utjehu umirućima i za potrebe svete Crkve.

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Zlatna krunica se moli se na Gospinu krunicu. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga.

Krunica je posvećena Nevinoj Dječici iz Betlehema koju je tražeći tek rođenoga Isusa u svome strahu i bešćutnosti dao ubiti kralj Herod kako čitamo u evanđelju. Ova su Dječica prvi sveci naše Crkve prvi mučenici koji su dali život zbog Krista. Zlatna krunica se moli se na Gospinu krunicu.

Budi volja Tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Tako je i s vjerom ako vjera ne raste ona opada. Vječni Oče prikazujem Ti predragocjenu Krv Isusa Krista.

Daj da te ljubim sve to više. Kao što raste čovjek. Uobičajena su dva načina moljenja krunice.

Podijelite ovo s prijateljima. Umjesto Očenaša moli se. Najprije se poljubi Križ i načini znak križa zatim se kao uvod moli Vjerovanje apostolsko križ Oče naš prvo zrnce tri Zdravo Marije tri zrnca te Slava Ocu.

Slatko Srce mog Isusa daj da Te ljubim sve to više. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Krunica se moli se na običnu Gospinu krunicu U ime Oca i Sina.

Slatko Srce mog Isusa daj da te ljubim sve to više. Krunica se moli se na običnu Gospinu krunicu. Koga si Djevice po Duhu Svetom začela.

Oče naš koji jesi na nebesima sveti se ime Tvoje. Kako moliti Krunicu. Sveta Rana desne ruke.

Moli se običnom krunicom i to ovako. Za ovu Zlatnu krunicu Majka kaže da je posebno draga Isusu da je ona najpotrebnija u ovom našem vremenu i da ta Zlatna krunica obuhvaća sve. Umjesto Vjerovanja moli se.

Isuse to je za tvoju ljubav za obraćenje grešnika i kao naknada za. Podijelite ovo s prijateljima. Zlatna krunica moli se na Gospinu krunicu.

Mjesto Očenaša moli se. I ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla. Zlatna Krunica je kratka i lijepa krunica.

MOLITVA PRESVETOM SRCU ISUSOVU 1 Presveto Srce Isusovo izvore svakog dobra ja Ti se klanjam vjerujem u Te ufam se u Te ja te ljubim i kajem se za sve svoje grijehe. Slatko Srce mog Isusa daj da te ljubim sve to više. Prikaži potom Bogu molitvu krunice ovim riječima.

Isus je sestri Faustini Kowalskoj objavio Krunicu Božjem milosrđu u Vilniusu 1935. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Kod svake se rane moli jedanput.

OSNOVNE KRŠĆANSKE MOLITVE. Koga si Djevice Elizabeti u pohode nosila. Ovo je jedinstvena molitva autor koje je sam Isus.

Zlatna krunica Srcu Isusovu podarit će vam dobrotu milost strpljenje i ljubav. Slatko Srce mog Isusa daj da te ljubim sve to više. Umjesto Oče naš moli se.

Tebi poklanjam ovo moje siromašno srce učini ga poniznim strpljivim čistim. Među najdraže vjerničke pobožnosti svakako se ubraja i molitva krunice. Kako ispravno moliti krunicu Božjeg milosrđa.

Mjesto Zdravomarije moli se. Kruh naš svagdanji daj nam danas. Umjesto Vjerovanja moli se.

Radosna otajstva mole se ponedjeljkom i subotom. Uputa o tome kako se moli ta Zlatna krunica podana je na ovoj stranici. Prikazujem ti predragocjenu Krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za svoje grijehe za ispokoj svetih duša u čistilištu i za potrebe svete Crkve.

Krunica se moli na običnu Gospinu krunicu. Da je ova molitva snažna svjedoče mnogi sveci pape i svećenici pa i sama Djevica Marija koja je u Fatimi rekla. Vječni Oče prikazujem Ti predragocjenu Krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za naše grijehe kao pomoć dušama u čistilištu i za potrebe svete Crkve.

Bijela krunica posvećena je i današnjoj nevinoj dječici odnosno djeci u. Umjesto Vjerovanja moli se. Vječni Oče prikazujem ti predragocjenu krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za naše grijehe kao pomoć dušama u čistilištu i za potrebe svete Crkve.

I otpusti nam duge naše kako i mi otpuštamo dužnicima našim. Krunica se moli na običnu Gospinu krunicu. Slatko Srce moga Isusa daj da te ljubim sve to više.

10 puta Mjesto. U objavama koje su slijedile otkrio joj je vrijednost i djelotvornost krunice te izrekao obećanja koja su vezana za molitvu krunicu.


Kako Se Moli Krunica Zlatna Krunica Presvetom Srcu Isusov


Zlatna Krunica Svetiste Majke Bozje Trsatske


Kako Moliti Krunicu Međugorje Info


Pin On Molitve


0 Response to "Kako Se Moli Zlatna Krunica"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel