Molitva Majci Bozjoj

O neoskvrnjena Djevice Marijo i Majko Božja Lurdska za Tvog ukazanja u Lurdu zavapila si. Kad se kuća preseli vjernici su žalili.


Slika Gospe Trsatske Svetiste Majke Bozje Trsatske In 2021 St Francis Painting Saints

Al ih slika lika tvog utješi razveseli.

Molitva majci bozjoj. Nas 9 obitelji svakog petka molimo devetnicua svaki petak je za nakanuza potrebitesto nas vise moli molitva je jačazahvaljujemo gospi na svim darovima Odgovori Izbriši. Ooo Gospode o Majčice Božja Slava Vam i hvala za sve. Spasi me spasi me smirenog i grešnog slugu Tvoga.

Jednog jutra osvanu na brežuljku Trsatskom kuća tvoja Marijo Nazaretski sveti dom. BEOČIN - Kada je davne 1974. Kapelica koja joj je posvećena nalazi se 45 minuta hoda od kuće u kojoj sam živjela a i na taj dan sam krštena.

Ti si u svojoj majčinoj dobroti odabrala. Ponedeljak Svetom Arhangelu Mihailu Sveti Arhangele Božiji Mihaile odagnaj od mene duha lukavoga koji me iskušava. Već u ranoj dobi svoga djetinjstva pjevala sam u zboru naše župe i imala sam prilike hodočastiti u naša mnogobrojna hrvatska svetišta.

Zdravo Gospo Trsatska sveta Majko milosti okrunjena Djevice kazuj nam put svetosti. Tu liječiš duhovne i tjelesne rane zemaljskih patnika. Neka ih Duh Sveti utješi i poveže.

Da ti u srcu grada Zagreba. Ti si utočište grješnika pa se s velikim pouzdanjem utječemo Tebi moleći te da nas izmiriš. Od nečistih usta mojih primi molitvu ovu o Prečista Čedna i Neporočna Djevo Bogorodice.

Molitva Majci Božjoj Bistričkoj. Prevedenu na mnoge jezike i koja je tolike uvela u pravu pobožnost prema Majci Božjoj. Ne ogluši se o reči moje o Radosti moja no me pogledaj i pomiluj Majko Tvorca moga.

Djela naša molimo te Gospodine milošću svojom preteci i pomoću svojom prati da se svaka naša molitva i radnja s Tobom uvijek započne i po Tebi započeto dovrši. Alfonza svecem a papa Pio XII. Puna pouzdanja u Tvoju veliku dobrotu i milost dolazim k Tebi da isprosim Tvoju pomoć i zaštitu jer se još nikada nije čulo da bi Ti zapustila onog koji se je k Tebi utekao.

Čuvajte svu decu ovoga sveta pa i moja 3 čeda Mladena Milana i Pavla od svake nečistote zla i bola. U kojem svoju djecu obasipaš svojim milostima. Ime koje nosim dobila sam po njoj Majci Božjoj Snježnoj.

Preporuka Majci Božjoj Ispis Presveta Djevice Marijo Isusova i moja Majko Tebi posvećujem sve svoje misli riječi i djela današnjeg dana da budu Bogu i Tebi na slavu a meni na vječno spasenje. Molitva Majci Božjoj Bistričkoj. Powered by Create your own unique website with customizable templates.

Čudesno sačuvan postao nam je znakom. Tebi se utječemo u svojim potrebama. želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima.

Published 31052021 Updated 31052021. 5 Но Ти Мајко милог срца једино пристаниште где нема порока научи ме да не грешим и спаси ме Ти си онима без наде и изгубљенима па. Molimo Te za bračne drugove koji su jedno drugo ponizili povrijedili ostavili.

Dan O Marijo Djevice prečista začeta bez grijeha istočnog tvoja je neokaljana čistoća slična gorućem busu kupine što ga je Mojsije promatrao utrni u nama vatru grješnih požuda zbog kojih se nebrojene duše gube. Pobedi i uništi sve moje vidljive i nevidljive neprijatelje i umoli Gospoda Svedržitelja da me spasi i odbrani od svake bolesti smrtonosne rane i iznenadne smrti sada i uvek i. Molimo Te Gospo s našom braćom po cijelom svijetu za razorene obitelji.

Ti si snaga moja Vladičice Ti si sila moja Ti si radost i tuga moja Ti si zaklon moj u iskušenjima. Godine Katarina Radosavljević sa svoje dve rođene sestre došla u manastir Beočin na Fruškoj gori u njemu je bila pustoš nije bilo prozora. Sva slava i hvala Gospodu.

U napastima ne padnemo. Pohiti da nam pomogneš u svim našim potrebama posebno budi nam. Molitva Majci Božjoj od Kamenitih vrata.

A svima nama za sretnu i blaženu smrt. Devetnica Marijikoja razvezuje čvorove. Molitva Gospi od Brze Pomoći pomoći će vam prebroditi te teške situacije.

Kako živjeti s Bogom i njemu se posve predati. у 0732 Reply. Neka je hvaljen i vazda slavljen nas Isus Krist sin Boga zivoga i njega va majka Marija i otac Josip.

MOLITVA MOLBENA druga O Presveta DjevoMati Gospoda VisnjegZastupnice i Pokrove svih koji Tebi dolazePogledaj sa visine svetinje Tvoje na mene gresnog ime koji pripadam precistoj ikoni Tvojojpocuj toplu molitvu moju i prinesi je pred Vozljbljenog Sina Tvoga Gospoda naseg Isusa Hristazamoli Ga da obasja mracnu dusu moju svetloscu. Dvije najznačajnije osobe koje su širile moj kršćanski obzor bile. Devetnica Majci Božjoj Lurdskoj.

MOLITVA ZA RAZORENE OBITELJI. Molitva Gospi Lurdskoj Sjeti se Majko Božja Lurdska one neizmjerne dobrote i moći kojom si sašla sa nebesa i više se puta ukazala u špilji da nama siromašnim grješnicima doneseš pomoć. Djela naša molimo Gospodine milošću svojom priteci da svaka naša molitva i radnja s tobom vazda počinje i početa da se s tobom dovrši.

Presveta Djevice koja si svojim pristankom na sveti Božji plan zavrijedila da postaneš Majkom. Molbe više od 200 žena koje nisu mogle da dobiju potomstvo Bogorodica uslišila. Tebi Djevo Bezgrješna puk se rado utječe u nevolji potrebi k tebi Majko vapije.

Pjesma Nebeskoj Majci. U našem Hrvatskom zagorju mjesto koje se po Tebi zove. Po Kristu Gospodinu našem.

O veliki Arhistratiže Božiji Mihaile pobedniče demona. Isprosi nam molimo pravi duh pokore i oproštenje svih naših grijeha. Donosimo njegovih sedam kratkih molitvi Gospi za svaki dan u.

Ti si mi sve Svemilostiva Gospođo svu nadu moju u Boga preko Tvog zastupništva polažem i nemam drugog zaklona za spasenje osim Tebe Svedobra i Svemila Bogomajko. Neka ih Bog pomiri u radosti prave ljubavi. Tvoj sveti lik nije izgorio u razornu požaru Kamenitih vrata.

U neizmjernoj dobroti svojoj štiti nas majčinskim zagovorom. Ljubazno molimo da župnika kontaktirate u uredovno vrijeme. Molitva koja pomera i planinenajjaca majcina molitvaSlava Bogu za sveAmin.

O Marijo majko Božja Ti koja znaš za jade i nevolje ovoga svijeta bdij bez prestanka nad nama i nad cijelom Crkvom svoga Sina i budi nam uvijek našom Gospom Brze pomoći. Gradeći s Njime svoju budućnost. Manastir Beočin na obroncima Fruške gore poznat po čudotvornoj ikoni Bogorodice.

Molitva u svako doba. Majko Božja Stenjevečka moli za nas. 830 1030 i 1830 sati.

Tu se časti Tvoj čudotvorni likTu je Tvoje Svetište. Izmolite molitvu Gospi od Brze Pomoći. у 1732 Reply.

Stoga i u vreme smrti moje dođi mi. Za vreme života moga ne odstupaj od mene jer si Gospodarka moja i na Tebe svu nadu svoju polažem. Molitva Gospi u svakoj potrebi.

O neoskvrnjena Djevice i Majko Božja i Majko naša isprosi nam od Gospodina oproštenje svih naših grijeha kojima smo ga toliko.


Pin Van Asli Han Op Jesus Love


Vdohnovlyayushie Citaty Molitvy Vdohnovlyayushie


Molitve Majci Dobrog Savjeta Painting Art Medjugorje


0 Response to "Molitva Majci Bozjoj"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel