Molitva Sv Roku

Tebe molimo usliši nas. Jevanđelje je propovedao u Vizantiji i Trakiji u dunavskim zemljama a potom u Rusiji i oko Crnog mora u Epiru Grčkoj i Peloponezu gde je stradao.


Molitva Svetom Roku Ljiljana Seka Leskovar I Djecji Zbor Svetog Roka Nota Tuhelj Youtube

ROKA VODI DO SPOZNAJE NAŠIH GRIJEHA.

Molitva sv roku. Uime Slavne Djevice Marije. Studenoga u Šibeniku prenosimo u cijelosti. Izmolite molitvu sv Roku.

Spasitelju Isuse Kriste u svojoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti postavio si svetoga Roka moćnim zaštitnikom protiv zaraznih bolesti i po njemu uvijek dijelio obilje blagoslova ljudima u bolesti i tjeskobi. Mi grešniki prosimo te usliši nas. Pošalji ga u ovom času kad nam je zdravlje ugroženo.

ROKOVCI SRIJEDA 29122021 SVETA MISA 1830 sati iz ob. U svom očinskom znanju i mudrosti proglasio si Svetoga Roka zaštitnikom protiv svih zaraznih bolesti i putem njega oduvijek dijelio blagoslov onima u bolesti i zdravstvenim nevoljama. Gospodine Bože naš Gospodaru vjekova svemogući i svemoćni ti koji si sve sazdao i sve preobražavaš jedino sa svojom voljom.

Molitva svetog Roka protiv zaraznih bolesti. Roko izbavi nas molimo te od zaraznih bolesti i od zaraze grijeha. Studenoga u Šibeniku prenosimo u cijelosti.

Postoje pretpostavke da je kra-ljevskoga podrijetla aragonskoga ili s Mallorce ili iz Mađarske. Zbog njegovih zasluga smiluj se i nama kad je naše zdravlje ugroženo. Zbog njegovih zasluga smiluj se i nama kad je naše zdravlje ugroženo i.

Prema najstarijem životopisu sv. Pošalji svetog Roka upravo sada da nas štiti i moli za nas kada nam je zdravlje ugroženo kako bismo bili dostojni obećanja Tvojih. Molitva Svetom velikomučeniku Dimitriju Solunskom.

Moli se krunica redovito samo su zazivi desetica slijedeći. O Bože Spasitelju Isuse Kriste Ti si u svojoj punoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti svetoga Roka postavio za moćnog zaštitnika protiv zaraznih bolesti i preko njega udijelio obilje blagoslova bližnjima u tjeskobi. SRIJEDA od 900 sati.

Sveti Rok obramba ob izbruhu epidemije hudih bolezni Sveti Rok naš mogočni priprošnjik Sveti Rok tolažba umirajočim. ZLATNA KRUNICA PRESVETOM SRCU ISUSOVU. KOJI NAS PO ZAGOVORU SV.

KOJI NAS PO ZAGOVORU SV. Molitva protiv čaranja i uroka. U hrvatskoj tradiciji je da su Rokovi roditelji bili grof Ivan i grofica Liberija.

OBože Spasitelju - Isuse Kriste Ti si u svojoj punoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti svetoga Roka postavio za moćnog zaštitnika protiv zraznih bolesti i preko njega udijelio obilje blagoslova bližnjima u tjeskobi. Neka nas štiti i za nas moli. OBože Spasitelju Isuse Kriste Ti si u svojoj punoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti svetoga Roka postavio za moćnog zaštitnika protiv zraznih bolesti i preko njega udijelio obilje blagoslova bližnjima u tjeskobi.

OBože Spasitelju - Isuse Kriste Ti si u svojoj punoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti svetoga Roka postavio za moćnog zaštitnika protiv zraznih bolesti i preko njega udijelio obilje blagoslova bližnjima u tjeskobi. Rito svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci gdje sva lijepa snivaš u miru. Sveti Andrej prvi Hristov apostol zbog čega je nazvan Prvozvani bio je i apostol Carigrada i Rusije i patron ruskog carstva i doma Romanovih.

Sveti Rok Najčešće se navodi da je sveti Rok rođen 1295. Izmoli za nas čistoću srca koja će nam pomoći da dobro koristimo svoje zdravlje i da podnosimo patnje sa strpljenjem. Roka molili su se i zavjetovali te su dobili sina.

O dođi sveta Rito i budi mi na pomoć i pripomoć. Molitva svetog Roka protiv zaraznih bolesti. KOJI NAS PO.

Spasitelju Isuse Kriste u svojoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti postavio si svetoga Roka moćnim zaštitnikom protiv zaraznih bolesti i po. Izmolite molitvu sv Roku. Moram li očajavati u takvim teškim nevoljama moga života.

Oca Sina i Duha Svetoga. Roka Glasnovića na svečanosti objave njegova imenovanja dubrovačkim biskupom 30. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva.

Vlaha našega Parca sv. KOJI NAM PO ZAGOVORU SV. Roku Molitva sv.

Roku zaštitniku od zaraznih bolesti. Škegro i iz ob. Uime Slavne Djevice Marije.

Oca Sina i Duha Svetoga. Roka milostivo sačuvaš od kuge i opasnih bolesti Da nam po zagovoru sv. O uzvišena čudotvorko sv.

Ti koji si u Babilonu pretvorio u rosu sedam puta jače užarenu peć te zaštito i spasio sveta tri svoja mladića. Roka oslobodi nas Mi grešnici. Roka Glasnovića na svečanosti objave njegova imenovanja dubrovačkim biskupom 30.

U Montepellieru u južnoj Francuskoj. Zbog njegovih zasluga smiluj se i nama kad je naše zdravlje ugroženo i. No unatoč položaju i bogatstvu njegovi roditelji nisu mogli imati djecu.

Iako razapet na kosom krstu propovedao je. 1295-1327 Sveti Roko rođen je 1295. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke.

Otac mu je bio grof potomak francuskih Križara. No unatoč položaju i bogatstvu njegovi roditelji nisu mogli imati djecu. Molitva svetom Roku za obranu od opasnoga virusa.

Otac mu je bio grof potomak francuskih Križara. Čudesna molitva svetoj Riti zaštitnici u teškim i bezizlaznim situacijama. Molitva Svetog Roka protiv zaraznih bolesti.

Molitva svetom Roku zaštitniku od zaraznih bolesti za obranu od opasnoga virusa Pošalji ga u ovom času kad nam je zdravlje ugroženo. Ti koji si. ROKA POMAŽE U LJUBAVI PREMA BOGU I BLIŽNJEMU.

Vlaha našega Parca sv. Molitva svetoj Riti u nevolji. Sveti Roko rođen je 1295god.

BLAGOSLOV OBITELJI ROKOVCI 29122021. Zbog njegovih zasluga smiluj se i nama kad je naše zdravlje ugroženo. Molitva svetom Roku zaštitniku oboljelih od zaraznih bolesti blagosloviti će Vas i zaštititi od zdravstvenih nedaća.

Isuse Kriste naš SpasiteljuU svom očinskom znanju i mudrosti proglasio si Svetoga Roka zaštitnikom protiv svih zaraznih. Roku zaštitniku od zaraznih bolesti. ROKA OBRAĆA NA ISTINSKO KAJANJE.

Godine u drevnom gradu Mon-tepellieru u južnoj Francuskoj u bogatoj obitelji. Molitva Gospi od zdravlja i svetom Roku za obranu od opasnoga virusa Gospa od Zdravlja Foto. Podijelite ovo s prijateljima.

Duško Jaramaz Pixsell. Utecimo se njegovom zagovoru pred licem Božjim i molimo. Da nas i cijelu domovinu po zagovoru sv.

Po zagovoru Tvog vjernog sluge i sljedbenika sv. Molitva našem zaštitniku sv. MOLITVA SVETOG ROKA PROTIV ZARAZNIH BOLESTI.

U Montepellieru u južnoj Francuskoj. Odvažno stojeći pred nebeskim Carem isprosi nam od Njega oproštaj sagrešenja naših i izbavljenje od svepogubne bolesti od zemljotresa od potopa od ognja i mača i. Sveti i slavni velikomučeniče Hristov Dimitrije brzi pomoćniče i topli zastupniče onima što ti s verom pritiču.

Isuse Kriste u svojoj blagoj providnosti i očinskoj mudrosti postavio si svetoga Roka moćnim zaštitnikom protiv zaraznih bolesti i po njemu uvijek dijelio obilje blagoslova ljudima u bolesti i tjeskobi. Neka nas štiti i za nas moli kako bismo bili dostojni Tvojih obećanja. Na priprošnjo svetega Roka Gospod usliši naše zaupne molitve Na priprošnjo svetega Roka nas varuj nalezljivih bolezni Na priprošnjo svetega Roka nam daj zdravilo za dušo.


Molitva Svetom Roku Zastitniku Od Karmelicani Split Facebook


Molitva Svetog Roka Protiv Zaraznih Bolesti Međugorje Info


Molitva Svetom Roku U Opasnosti Od Koronovirusa Sibenska Biskupija


Kapljice Ljubavi Bozje Devetnica Sv Roku Poboznost Svetom Roku Krunica Sv Roku Moli Se Krunica Redovito Samo Su Zazivi Desetica Slijedeci Desetci Krunice 1 Koji Nas Po Zagovoru Sv Roka Vodi


0 Response to "Molitva Sv Roku"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel