Molitva Svete Rite

Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. U ovom svečanom času u kojem se tisuće i tisuće srdaca pouzdano i puna svete nade obraćaju tebi evo i ja pridružujem svoju smjernu molitvu da je.


Pin On Molitve

By admin u Molitve Sv.

Molitva svete rite. Kako sjajan uzor savršene predanosti volji Božjoj si nam ostavila i u. O uzvišena čudotvorko sv. Stoga Ti se često utječem preko svete Rite koja čuje svaku moju molbu i moli i stoji pred Tobom kako bi moja molitva bila uslišana.

Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Devet utoraka moli se svetoj Marti dok gori posvećena svijećaOva je molitva toliko snažna da će ti prije kraja ovih devet tjedana biti ispunjeno ono za sto moliš. On 19 svibnja 2021.

Molitva svetoj Riti u nevolji. O sveta Marto ti prekrasna nalazim utočište u tvojoj pomoći uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u u mojim nevoljama i podržavati me u mojim. Izdvojili smo pet molitava koje možemo izmoliti na njezin spomendan i zatražiti njezin zagovor.

Sveta Rito sada te Sveta Crkva postavila za moćnu pomoćnicu. Iz našeg srca podiže se pouzdana molitva na dan Tvoje drage svetkovine. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te.

Hvala Ti Bože što čuješ moju molbu preko svete Rite a i tebi sveta Rito hvala što me uslišavaš i ne napuštaš u najtežim beznadnim trenucima. Hvala ti što me potičeš da idem k stolu Gospodnjem i blagujem Tijelo Isusovo. Svrni pogled na Me sveta Rito da stojeći ponizno pred tobom dokažem ti svoje duboko štovanje da od tebe naučim put krijeposti da tvojim zagovorom isprosim od Boga milost koju ću slijediti do smrti.

0 2526 3 pročitano. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke. Sveta Rito Ti sad u nebu uživaš najveća dobra ljubiteljica si patnje i trpljenja.

Zbog našeg Gospodina Isusa Krista molim Te pomozi i meni da i ja po Tvojem zagovoru mogu sve svoje patnje i trpljenje podnijeti s ljubavlju za našega Gospodina Isusa Krista. 10 x Zdravo Marijo. MOLITVA Pet moćnih molitava svetoj Riti koje možete izmoliti danas na njezin spomendan Danas se spominjemo svete Rite zaštitnice u beznadnim i teškim situacijama.

Tvoja duboka poniznost uzvišene krjeposti sveta Rito koja si od djetinjstva do Smrti tražila da se povučeš od svijeta skrivajući se s Kristom u Bogu bili su razlozi tvog uzdizanja do uzvišene slave kojoj se sada raduješ na nebu. Litanije svete Rite. Tako si ganuta bila da si na povratku u svoju ćeliju milostive.

Stoga Ti se često utječem preko svete Rite koja čuje svaku moju molbu i moli i stoji pred Tobom kako bi moja molitva bila uslišana. Molim te pogledaj na mene. To te molimo po moćnome zagovoru sv.

Devetnica u čast svete Rite. Hvala Ti Bože što čuješ moju molbu preko svete Rite a i tebi sveta Rito hvala što me uslišavaš i ne napuštaš u najtežim beznadnim trenucima. Dokle god nam Bog ovdje daje život dajmo hvalu svetoj Riti.

Romar - duhovne vaje v vsakdanjem življenju DVŽ. Zazivaju je kod neplodnosti osamljenosti bolnih rana i. Pomogni mi da ti sličim dobrim vladanjem nevinošću i smirenošću te da budu zadovoljni moji roditelji a osobito naš Otac na nebu koji nas najviše ljubi.

U sedmoj si godini postala znamenita po svakoj krijeposti. Uvijek si bila vrlo dobra. Devetnica Svetoj Riti Sedmi Dan 19052021.

O velika čudotvorko katoličkog svijeta o slavna sv. U svom mučnom i poniznom životu Ti si puno ljubila i zbog te ljubavi Gospodin će uslišati naše molitve. Molitva na blagdan svete Rite 22.

Rito od malena si bila radost svojim roditeljima. 1 x Oče naš. Na čelu je zadobila ranu koja ju je podsjećala na Isusovu trnovu krunu.

Hvala Ti Bože što čuješ moju molbu preko svete Rite a i tebi sveta Rito hvala što me uslišavaš i ne napuštaš u najtežim beznadnim trenucima. Čudesna molitva svetoj Riti zaštitnici u teškim i bezizlaznim situacijama. Sveta Rito nakon propovijedi svetog Jakova izgarajući u želji da sudjelueš u patnjama Kristove Muke isprosila si od Njega da usliša tvoju molitvu.

Stoga Ti se često utječem preko svete Rite koja čuje svaku moju molbu i moli i stoji pred Tobom kako bi moja molitva bila uslišana. Svetica nemogućeg zaštitnica bespomoćnih i beznadnih slučajeva je sveta Rita iz Cascie. Devetnica svetoj Riti za uslišenje svih molbi.

Molitva svetoj Riti u nevolji. Moram li očajavati u takvim teškim nevoljama moga života. Hvala Ti Bože što čuješ moju molbu preko svete Rite a i tebi sveta Rito hvala što me uslišavaš i ne napuštaš u najtežim beznadnim trenucima.

Talijanska je redovnica augustinka mističarka i jedna od najpopularnijih svetica Crkve. Objave o Molitve autora admin. Uvijek je slavljena Rita na nebu okrunjena.

Ovu molitvu molimo za naŠe prijatelje pse mace i druge Životinjske vrste koje svakoga momenta negdje u svijetu bivaju muČene zlostavljane i ubijane od ruk. Riti i Litanije od prvoga dana devetnice Osmi dan Da bi dao veći sjaj tvojoj svetosti sveta Rito voljeni Isus je tvojoj bolnoj rani dodao bolest koja te kroz četiri godine držala prikovanu uz tvrdu postelju sve do smrti. August 5 2014.

Preko svete Rite koja čuje svaku moju molbu moli i stoji pred Tobom kako bi moja molitva bila uslišana. Rito svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci gdje sva lijepa snivaš u miru. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te.

Krunica svetoj Riti i Litanije svete Rite. Sveta i blagoslovljena Rito Tvoje molitve vrijede pred Bogom zato Te molim da Tvoj sestrinski zagovor bude uz ovu moju potrebu reci potrebuTi si bila jedna od nas. Nevoljnika i priteci mi u pomoć da ti moje srce daje hvalu.

O dođi sveta Rito i budi mi na pomoć i pripomoć. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Zaštitnica je bolesnika ranjenika žrtava bračnog nasilja i pogrda problematičnih brakova očajničkih podviga.

Molitva svetoj Riti u nevolji.


Molitva Svetoj Riti Svetici Nemogucih Teskih I Beznadnih Slucajeva Youtube


Sv Rita Molitve Molitva Za One Koje Zele Djecu Rita


Molitva Sv Riti Youtube


Cudesna Molitva Svetoj Riti Zastitnici U Teskim I Bezizlaznim Situacijama Laudato


0 Response to "Molitva Svete Rite"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel