Molitva Malom Isusu

Molitva krunice svetom Pelegrinu i Litanije. Moliti na primjer devetnicu Praškom Malom Isusu od 16.


Molitva Naseg Zastitnika Padre Pia 01 Https Www Facebook Com Casopis Pia Photos Pb 296091253849701 2207520000 1409483997 55 Book Cover Poster Movie Posters

Čudotvorno Dijete vjerujem u Tebe i tvoje obećanje mira blagoslova i slobode od svih nevolja.

Molitva malom isusu. Posvetna molitva O Mali Isuse naš ljubljeni Kralju po rukama tvoje Majke pune ljubavi tebi posvećujem ime svoje dijete unuka nećaka. Maleni Isuse ponizno te molimo u ovoj Svetoj noći. Posvetna molitva O Mali Isuse naš ljubljeni Kralju po rukama tvoje Majke pune ljubavi tebi posvećujem ime svoje dijete unuka nećaka.

ČUDESNA MOLITVA Zlatna krunica Presvetom Srcu Isusovu. Hvala Ti što si se rodio za nas. Posvetna molitva O Mali Isuse naš ljubljeni Kralju po rukama tvoje Majke pune ljubavi tebi posvećujem ime svoje dijete unuka nećaka.

Zahvalna molitva Malom Isusu. Na molitvu svetog Pelegrina obnovi i za nas čuda Tvoje ljubavi. Objavljeno prije 2 days.

Prosinca Badnjak u ovoj svetoj noći slavimo rođenje Spasitelja svijeta. Vrijeme na UTC LJV Devetnica prije BozicaDJETETA ISUSA 1612- 2412 Moderator. Molitva malom Isusu.

Izmolite ovu snažnu pobožnost danas. Hvala Sinu koji je trpio za nas koji je otkupio naše grijehe. Moliti na primjer devetnicu Praškom Malom Isusu od 16.

Prosinca ili u neko drugo doba. HVALA Ocu nebeskom za dar njegova Sina. Molitva koja pomaže kod.

Zahvaljujem ti za tvoju prisutnost u mom životu. Klanjamo Ti se s pastirima. Božansko Dijete Isuse znam da me voliš i da me nećeš nikada napustitiZahvaljujem ti na tvoju prisutnost u mom životu.

1543 total views 11 views today. U ovom fantastičnom članku na Molitva djetetu Isusu iz Praga na ispite Zadovoljstvo nam je ponuditi studentima razne molbe ovom čudesnom svecu za pomoć pri polaganju ispita. Vrijeme na UTC LJV Devetnica malom Isusu za hrvatski narod i Domovinu.

Božansko Dijete Isus znam da me voliš i da me nećeš nikada napustiti. Donosimo vam molitvu malom Isusu koju je molio sluga Božji o. Devetnica malom Isusu za hrvatski narod i.

Sluga Božji fra Ante Antić isticao se izvanredno kreposnim životom osobito čistoćom i dobrotom srca poniznošću jednostavnošću ljubavlju prema Kristu i Blaženoj Djevici Mariji vjernošću Crkvi svome franjevačkom redu i provinciji. Posvetna molitva malom Isusu. Ako vaša obitelj ima bilo kakvih poteškoća i želite znati kako se nositi s tim molitva Djetetu Isusu iz praga Kako biste zaštitili i brinuli se za svoju obitelj prijatelje ili vas osobno na pravom ste mjestu jer ćemo vas u ovom članku naučiti kako tražiti.

Strah je sredstvo koje đavao koristi protiv nas kako bi nas učinio jadnima. Objavljeno prije 1 day. Objavljeno prije 2 days.

Snažna molitva protiv straha i panike. Zahvalna molitva Malom Isusu Božansko Dijete Isuseznam da me voliš i da me nećeš nikada napustitiZahvaljujem ti na tvoju prisutnost u mom životu. Čudotvorno Dijete vjerujem u Tebe i Tvoje obećanje mira blagoslova i slobode od svih nevolja.

Posvetna molitva malom Isusu. U Tvoje ruke stavljam sve svoje brige i potrebe. Posvetna molitva malom Isusu.

O Mali Isuse naš ljubljeni Kralju po rukama tvoje Majke pune ljubavi tebi posvećujem ime svoje dijete unuka nećaka. Potraži sebe u Isusu to je tvoja najbolja verzija. Prosinca ili u neko drugo doba.

Prosinca ili u neko drugo doba. Objavljeno prije 3 days. U tvoje ruke stavljam sve svoje brige i.

Ne dopusti da se itko od nas uzoholi. Isuse nado onih koji se kaju o kako si samilostan prema onima koji Te zazivaju dobar prema onima koji Te traže a što si tek onima koji Te nađu. Daj da uz Tebe koji si postao maleno dijete i mi budemo djeca.

Tebi Gospodine čast i hvala sada i u vijeke vjekova. Prosinca Badnjak u ovoj svetoj noći slavimo rođenje Spasitelja svijeta. Anti koja nikada nije ostala neuslišana.

Hvala za svaki pad na njegovu križnom putu za svaku kaplju znoja i. Sveti Pelegrine moli za nas. Molitva Malom Isusu iz Praga za završne ispite.

Molitva Malom Isusu svakog 25 u mjesecuO Isuse ljubavi moja najveće moje dobro Spasitelju i Bože moj slavim Te i blagoslivljam za čas kada si postao čo. Objavljeno prije 2 days. Isuse slatko sjećanje koje raduje srce slatka prisutnosti nema ničeg blažeg niti se čuje ičeg radosnijeg od Tebe Isuse Sine Božji.

Za svaku kap Krvi koju je prolio za nas. MOLITVA MALOM ISUSUO Isuse ljubavi moja najveće moje dobro Spasitelju i Bože moj slavim Te i blagoslivljam za čas kada si postao čovjekomSlavim svetu No. Moliti na primjer devetnicu Praškom Malom Isusu od 16.

Zahvalna molitva Malom Isusu. Moliti na primjer devetnicu Praškom Malom Isusu od 16. Stavi gaje pod svoju zaštitu sačuvaj gaje od bolesti i svih štetnih utjecaja.

Molitva milosrdnom Isusu. Molitva Malom Isusu iz Praga za zaštitu obitelji. Neka nam ne manjka kruha rada zdravlja Tvoga prijateljstva radosti da smo uvijek Tvoja djeca.

Čudotvorno Dijetevjerujem u Tebe i Tvoje obećanje mirablagoslova i slobode od svih nevoljaU Tvoje ruke stavljam sve svoje brige i. Objavljeno prije 2 days. Početna Molitve i lanci molitve Devetnice i trodnevnice b Molimo zajedno.

Prosinca ili u neko drugo doba. Isuse moj ljubljeni koji si sama ljubav i praštanje molim te da nam u ovoj Godini milosrđa oprostiš. Potraži sebe u Isusu to je tvoja najbolja verzija.

Molitva malom Isusu. Početna Molitve i lanci molitve Devetnice i trodnevnice a Forme. Mnogi se preporučuju.


Izmolite Ovu Molitvu I Posvetite Svoje Dijete Malenom Isusu Bitno Net


Molitva Malom Isusu Koja Se Moli Svakog 25 U Mjesecu Međugorje Info


Pin On Moje Molitve


Posvetna Molitva Malom Isusu Rastimo U Gospodinu


0 Response to "Molitva Malom Isusu"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel