Molitva Sv Josipu Zastitniku Obitelji

Molitva koju je svaki dan molio sv Augustin. Strah Gospodnji nek nas prati.


Pin Auf Vjera

O sveti Josipe čija je zaštita tako velika tako jaka tako izravna pred Božjom krunom stavljam u tebe sve svoje potrebe i želje.

Molitva sv josipu zastitniku obitelji. Bio si šutljiv i snažan odan i hrabar zaštitnik. Zaštitnička molitva za obitelj. Naše obitelji od opasnosti bolesti i zla.

Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Ovim svjedočanstvom želim poručiti svim mladim ljudima da svoju potragu za mužem prepuste Bogu jer jedino će tako pronaći istinsku ljubav u braku. Josipu za svaku potrebu koju je potrebno moliti ujutro tijekom devet dana uzastopno.

I drage nam hrvatske domovine. Devetnica sv Josipu je molitva koja se ponavlja svakodnevno kroz 9 dana nakon čega će se postići ishod. Anđeli Gospodnji ukazivali su ti se u snovima dok si spavao upozoravali te i vodili dok si skrbio za Svetu obitelj.

Bila sam konkretna molila sam se sv. Molitva koju je u Karlovcu 19. Josipu za svaku potrebu.

Slavni Sveti Josipe uzore svih radnika izmoli mi milost obavljati svoje poslove u duhu pokore te tako zadovoljiti za svoje mnogobrojne grijehe. Molitva Sv Josipu koji je zaštitnik Svete obitelji i zaštitnik Crkve molitva je za zaštitu obitelji zaštitu naroda Crkve. Stavljam u tvoje ruke svoje srce da bi ga ti kao nebeski tesar oblikovao u ponizno i puno ljubavi.

S pouzdanjem vjerujem da ti možeš sve kod Boga koji ti je izabrao za hranitelja njegovog ljubljenog sina Isusa Krista. Molitva Sv Josipu nas vodi da budemo svjesni svoje. Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca.

Moli ovu molitvu 9 uzastopnih jutara za bilo koju želju. Molitva svetom Josipu u nevolji Svrni svoj pogled na mene i izmoli mi pomoć u nakani što ti je iznosim u poniznosti svojeg srca. Sveti Josipe s pouzdanim srcem pojavljujem se pred tobom.

Molitva svetom Josipu za obitelj Sveti Josipe vjerni čuvaru Marije i Isusa dolazimo danas k tebi moleći tvoju zaštitu za naše obitelji od opasnosti bolesti i zla. Josipu i povjeriti ih njegovoj brižnoj ljubavi. Molitva svetom Josipu.

To je način traženja pomoći. Naše talente i sposobnosti za dobro svih. Od nastanka ove molitve još se nije čulo da NIJE bila uslišana onome tko je molio.

Josipa kojom tražimo zagovor sveca u nekoj velikoj potrebi. Tako izravna pred Božjom krunom stavljam u tebe svoje potrebe i želje. Molitva svetom Josipu.

O sveti Josipe čija je zaštita tako. Molitva se moli devet uzastopnih dana ujutro. čuvaj kuću i posveti.

Preslavni sveti Josipe tebe je Bog izabrao za hranitelja svom Sinu i za zaručnika prečistoj Majci Njegovoj i postavio te tako glavarom Svetoj Obitelji pa te je zbog toga Namjesnik Kristov proglasio zaštitnikom Crkve IsusoveSvim pouzdanjem srca svoga molim te priteci u pomoć čitavoj radničkoj Crkvi. Josipu za svaku potrebu koju je potrebno moliti ujutro tijekom devet dana uzastopno. Danas je vrijeme kada su.

Možete tražiti bilo što od ozdravljenja posla zdravlja vaše veze ili bilo čega drugog na što mislite. Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Sveti Josip Lozo Davidova sine Jakovljev zagovorniče obitelji zaštitniče naše Domovine blagoslovljen je tvoj spomendan.

Josipu zaštitniku cijele Crkve i zaštitniku Hrvatske. Doprinosi životu svake Kršćanske obitelji. Mir veselje k nama svrati.

Preslavni sveti Josipe tebe je Bog izabrao za hranitelja svom Sinu i za zaručnika prečistoj Majci Njegovoj i postavio te tako glavarom Svetoj Obitelji pa te je zbog toga Namjesnik Kristov proglasio zaštitnikom Crkve IsusoveSvim pouzdanjem srca svoga molim te priteci u pomoć čitavoj radničkoj Crkvi. Od nastanka ove molitve još se nije čulo da nije BILA USLIŠANA onome tko je molio. Jedna od najtemeljnijih i najmoćnijih molitvi.

Međugorje Info objavilo je molitvu koja će posvetiti vašu djecu sv. Očinskim si ga srcem volio na njega si mislio za njega si radio s njime si molio njega u dobar život upućivao. NJEZINA MOLITVA JE USLIŠENA.

Krepošću da žiče plodi. Moliti se Svetom Josipu može za zaštitu da obitelj i narodi budu blagoslovljeni da žive u pravednosti kakvoj je i sam Josip bio i ljubavi kakvoj je Josip širio. Od nastanka ove molitve još se nije čulo da NIJE bila uslišana onome tko je molio piše Obitelj Malih Marija.

Molim te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i članove moje obitelji. I budeš uz Mariju u radosnome služenju. Josipu koja se moli 9 jutara uzastopno uvijek bude uslišana.

Sve se te molitve obavljaju svakodnevno tijekom 30 dana u sjećanje na 30 godina što ih je sv. Josipu za muža i dao mi ga je zamislite zove se Josip. I poštovanje Najljubljenijem Ocu.

Započinje tridesetodnevna pobožnost na čast svetog Josipa molimo za njegov zagovor. Dopustite da vas Duh Sveti zaštiti i pomolite se. Gospodine Isuse u rane tvoga Presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Moljenje ove molitve pružit će Vam mir i sreću. Dragi sveti Josipe dok prebivaš u Gospodinu siguran u njegovu apsolutnu moć i dobrotu pogledaj. O sveti Josipe čija je zaštita tako velika tako jaka tako izravna pred Božjom krunom stavljam u Tebe svoje potrebe i želje.

Molitva svetom Zaštitniku kroz 30 dana posebna je pobožnost na čast sv. Svu obitelj da se složi. Pouči nas kao što si učio Isusa vrijednosti rada da možemo omiljeti Bogu po našim djelima i koristiti naše.

Molitva svetom Josipu za obitelj. 2245 md. Sve se te molitve obavljaju svakodnevno tijekom 30 dana u sjećanje na 30 godina što ih je svJosip proživio s Isusom Božjim Sinom i s njegovom djevičanskom majkom Marijom u Nazaretu.

Sveti Josipe zaštitniče umirućih. Josipu za Domovinu Sveti Josipe brižni čuvaru Svete obitelji i zaštitiniče cijele Crkve budi u nebeskoj slavi zagovornik svakoga od nas sa u kušnjama života i teškoj borbi između dobra i zla ustrajemo na putu istine i ljubavi. Da ih izvršim sa zahvalnošću i radošću smatrajući.

Uđemo u vječnu ljubav Oca Sina i Duha Svetoga. Papa je ovu molitvu poslao caru Karlu koji je tada išao u bitku. Čudotvorna molitva sv.

Sveti Josipe ti si čovjek kojega je Svevišnji jako ljubio. Da ih obavljam savjesno ne obazirući se na svoje sklonosti već jedino na dužnost. Sveti Josipe ti si bio hranitelj i čuvar zakonski i djevičanski otac i odgojitelj najboljeg djeteta Isusa.

Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ljubav sveta da se množi. Čudotvorna molitva svetom Josipu.

Ova molitva sv. Published 19022012 Updated 19032020. I zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah.

Ivan Šaško pomoćni biskup zagrebački na završetku Godine svetog Josipa u Zagrebačkoj nadbiskupiji. Josipu pronađena je pedeset godina nakon rođenja našega Gospodina Isusa Krista. Podijelite ovo s prijateljima.

Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. O Josipe oče sveti. Molite ju za oproštenje grijeha zaštitu i vječnu sreću.

Molitve svetom Zaštitniku kroz 30-dana posebna je pobožnost na čast svJosipa radi zadobivanja osobitog zagovora u nekoj velikoj potrebi. Učini ga čistim i velikim da bi mogla prihvatiti sa zahvalnošću sve ono što mi Gospodin priređuje. Josipa donosimo čudotvornu molitvu sv.

Zaštitnička molitva za obitelj. Josipa donosimo čudotvornu molitvu sv. Promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama.


Pin On Svjetlosna Katedrala Molitvene Duse Ana Emanuela


0 Response to "Molitva Sv Josipu Zastitniku Obitelji"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel