Molitva Sv Nikoli

O svehvalni i svečesni arhijereju veliki čudotvorče svetitelju Hristov oče Nikolaje Božji čoveče i verni slugo željeno biće sasude izabrani čvrsti stube Crkve presjajni svetilniče zvezdo koja obasjavaš i osvetljavaš svu vaseljenu. Sveti Nikola biskup Foto Župa Stenjevec Zagreb.


Pin On Links

Pomorce i putnike pomozi u oluji i svakoj.

Molitva sv nikoli. Nikoljdan praznik posvećen Svetom Nikoli zaštitniku moreplovaca ribara splavara i svih putnika slavi se 19. O svehvalni i svečesni arhijereju veliki čudotvorče svetitelju Hristov oče Nikolaje Božji. Nikole trajno čuvaš štitiš i pomažeš našu djecu da odrastaju sigurni u ljubavi.

Uz pomoć njegove molitve slepima se vraća vid hromi prohodaju a gluvima se vraća čulo sluha. Legende o Svetom Nikoli. Sveti Nikola slavni ispovjedniče Kristov pomozi nam u svojoj ljubaznosti.

Nikola koji si umro najsvetijom mučeničkom smrću isprosi mi milost da na času smrti primim svete sakramente i čista srca pođem u vječnost. Danas mu se obratite ovako daće vam zdravlje i sreću. Pomorce i putnike pomozi u oluji i svakoj opasnosti i daj da.

Slavni sveti Nikola moj specijalni pokrovitelj sa svog prestola u slavi gde uživate u Božijoj prisutnosti okrenite oči prema meni sa žaljenjem i pribavite za mene od našeg Gospoda milosti i pomaže mi u mojoj duhovnoj i temporalni potrebama. Zapamtite da mnogo toga zavisi od vas vašeg stava i snage vjere. I danas se veruje da Sveti Nikola pomaže ljudima na moru i svi pomorci hrišćanske vere ga slave kao svog zaštitnika.

Decembra po novom kalendaru čita se za zaštitu dece moreplovaca ribara u borbi protiv jeresi kao i za isceljenje od bolesti telesnih i duševnih. Bože Oče naš molimo te da po zagovoru sv. MOLITVA SVETOM NIKOLI ZA DJECU MLADE POMORCE I PUTNIKE Bože Oče naš molimo te da po zagovoru sv.

Mlade ojačaj svojim duhom da odole lošim izazovima i u radosti budu tvoji. Decembra obeležiće najveću slavu i veliki hrišćanski praznik - Svetog Nikolu. Nikole trajno čuvaš štitiš i pomažeš našu djecu da odrastaju sigurni u ljubavi.

Sveti nikola nebeski zaŠtitniČe mornara putnika. I tri djevice spasio čemu priča narod u Patari. Molitva svetom Nikoli biskupu za djecu mlade pomorce i putnike.

Decembra u svim hramovima Srpske pravoslavne crkveSveti Nikola je pomagao sirotinji tešio narod i spasavao ga od gladi. Molitve nisu lijek za sve nesreće jer mnogo toga određuju samo vaša djela i konkretne akcije. Budi pažljiv na.

Pratite Stil magazin. Augustinski je novicijat završio god. Slavni sveti Nikola ti koji doista uživaš svetu prisutnost Božju skreni svoje milostive oči na mene i isprosi mi od Gospodina milosti i pomoć koje trebam u svojim duhovnim i tjelesnim potrebama posebno navedi nakanu ako je na slavu Božju i moje spasenje.

Roditelji koji bijahu dugo bez djece isprosili su ga od Boga po zagovoru sv. Nestaju opasnosti smiruju se oluje pričaju o tome pomorci. Vrati se ocu Adeodatu i začudi Agarene.

Sveti nikola osjetljivi i pozorni na potrebe braĆe i sestara. Sveti nikola promicatelju mira. Mlade ojačaj svojim duhom da odole lošim izazovima i u radosti budu tvoji.

Sveti Starješina Nikola Koristnik je nebesko biće koje ima sposobnost da pomogne vrlo brzo da promeni svoju sudbinu ili specifičnu situaciju na bolje. MOLITVA SVETOM NIKOLI ZA DJECU MLADE POMORCE I PUTNIKE Bože Oče naš molimo te da po zagovoru sv. Bože Oče naš molimo te da po zagovoru sv.

Mlade ojačaj svojim duhom da odole lošim izazovima i u radosti budu tvoji. Sveti Nikola se rodio god. Pomorce i putnike pomozi u oluji i svakoj opasnosti i daj da se živi zdravi i sretni doma vrate.

Nikole biskupa pa su mu zato dali i njegovo ime. Sveti nikola revni navjestielju evanĐelja. Mlade ojačaj svojim duhom da odole lošim izazovima i u radosti budu tvoji.

U mjestu Castel Sant Angelo danas Sant Angelo in Pontano. Nikole trajno čuvaš štitiš i pomažeš našu djecu da odrastaju sigurni u ljubavi. Sveti Nikola slavni ispovjedniče Kristov pomozi nam u svojoj ljubaznosti.

Bože Oče naš molimo te da po zagovoru sv. Podijelite ovo s prijateljima. Sveti nikola ljubitelju molitve.

Treba da se obratit Svetom Nikoli sa ove tri molitve Molitva prva Svetom Nikoli. Kliknite za sledeću vest. Jeruzalemski mučeniče sveti Nikola još u ranoj mladosti nisi se obazirao na bogatstvo i raskoš ovoga svijeta nego si izabrao život žrtve i siromaštva u Redu svetoga Franje Asiškog.

U Sanginesiju a studij gramatike logike i teologije u Tolentinu i. Nikole trajno čuvaš štitiš i pomažeš našu djecu da odrastaju sigurni u ljubavi. Kako je spasavao nedužnu decu pomagao devojkama da se udaju.

Ako tražiš čuda Slijepi gledaju uzeti hodaju a kosti se Nikoline manom znoje. Nikole trajno čuvaš štitiš i pomažeš našu djecu da odrastaju sigurni u ljubavi. Pravoslavna crkva i njeni vernici 19.

Molitva svetom Nikoli Taveliću Ponose našeg naroda sveti Nikola svojom si apostolskom riječju utvrđivao u vjeri pravovjerne tješio klonule hrabrio malodušne obraćao zalutale osobito u Bosni u kojoj si djelovao kao Kristov vjerovjesnikMolim te isprosi mi milost da i ja riječju privodim svoje bližnje Bogu posebno one koji su se od njega odmetnuli. Donosimo vam molitvu sv. Svojim čudesnim moćima Sveti Nikola pomaže svakom ko mu se obrati za pomoć u bolesti nemoći i duševnoj patnji.

Mlade ojačaj svojim duhom da odole lošim izazovima i u radosti budu tvoji. Sveti nikola ČvrstoĆo klonulih. 1028 im.

Molim te isprosi mi od Boga milost da po tvome primjeru uredim svoj život te strpljivo podnoseći nevolje i križeve života dođem u kraljevstvo nebesko. Nikola tolikim si svojim štovateljima pritekao u pomoć u različitim potrebama i tako ih utješio i obradovao. O ti preblaga zemljo što kosti svete kriješ.

Slavni sveti Nikola ti koji doista uživaš svetu prisutnost Božju skreni svoje milostive oči na mene i isprosi mi od Gospodina milosti i pomoć koje trebam u svojim duhovnim i tjelesnim potrebama posebno navedi nakanu ako je na slavu Božju i moje spasenje. Pomorce i putnike pomozi u oluji i svakoj opasnosti i daj da se živi zdravi i sretni doma vrate. Slava Ocu Molitva u svakoj potrebi Sv.

Molitva Svetom Nikoli Čudotvorcu koji se praznuje 19. Uoči i na ovaj veliki dan pravedniku čudotvorcu iscelitelju zaštitniku moreplovaca dece i ribara treba da se obratite sa ove tri molitve. Za sve ih narode čuvaj.

Sveti nikola velikoduŠni dobrotvore svih nevoljnika. Molitva Svetom Nikoli. Sveti nikola tjeŠitelju Žalosnih.


Zahvala Sv Nikoli Candy Cane Legend Feast Of Saint Nicholas St Nicholas Day


Panagiotis Papadopoulos Painting Photography Byzantine Art Christian Artwork Art Byzantine Art


Pin On Ikone Sv Nikole


Doђi I Vidi Pesma Svetom Nikoli Note Aut Ivana Prlina Nikodiјeviћ Painting Baseball Cards Cards


0 Response to "Molitva Sv Nikoli"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel