Molitva Sv Riti Za Obitelj

Molitva anđelu čuvaru jedna je od temeljnih molitvi. Rito moli I ti s nama za našu obitelj I za sve obitelji na zemlji.


Molitva Svetoj Riti Svetici Nemoguceg Međugorje Info

Izmolite jutarnju molitvu Ocu nebeskom.

Molitva sv riti za obitelj. Sveta Rito nakon propovijedi svetog Jakova izgarajući u želji da sudjelueš u patnjama Kristove Muke isprosila si od Njega da usliša tvoju molitvu. Rito moli I ti s nama za našu obitelj I za sve obitelji na zemlji. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Molitva za obitelj brak poteškoće u braku. Takve molitve vam bnudimo. Moli ovu molitvu 9 uzastopnih jutara za bilo koju želju.

Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Tako si ganuta bila da si na povratku u svoju ćeliju milostive suze lila zbog samilosti za Raspetog Krista koji ti je da bi utažio tvoj gorući žar ranio čelo trnom iz Njegove Krune. Sretni smo kada se naša obitelj okupi.

Za mir u obitelji. Bože stvoritelju mira I čuvaru ljubavi pogledaj milostivo I milosrdno na našu obitelj. Isuse Marijo i Josipe koje čitav svijet časti pod imenom Sveta Obitelj Sveta Obitelji moli za nas.

Među prvima je koje upoznajemo još kao djeca. U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve svetoj Riti. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva.

Čudesna molitva svetoj Riti. Čudotvorna molitva svetom Josipu. života i ljubavi za nove naraštaje koji se uvijek obanvljaju.

Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te. Molitva svetoj Riti u nevolji. Molitva je blagoslov bračnih supružnika i pomoć u krizama i bračnim nevoljama.

Bože od kojega dolazi svako očinstvo na nebi u na zemlji Oče koji si Ljubav i Život neka svaka obitelj na zemlji posredstvom Tvoga Sina Isusa Krista rođena od žene. O uzvišena čudotvorko sv. Daj da se vrati mir jer samo nam ga Ti možeš dati.

U ime Oca i Sina i Duha. Te posebne molitve će sigurno pomoći vama i vašim bliskim ljudima obitelji prijateljima itd. Klečim pred tobom i otvaram ti svoje srce i molim te da mi Bog kroz tebe udijeli pomoć i zaštitu.

Ovu molitvu možemo moliti kad god je naša obitelj u potrebi i želimo tražiti zagovor Svete obitelji. Sveta Obitelji zemaljska sliko Presvetog Trojstva Sveta Obitelji savršeni uzore svih kreposti Sveta Obitelji koju nisu prihvatili ljudi u Betlehemu ali su je pjesmom slavili anđeli Sveta Obitelji kojoj su iskazali počast pastiri i. Rito u poslušnosti prema svojim roditeljima ti si sklopila brak.

SVETI AUGUSTIN Molitva Duhu Svetom za svaki dan. Tu kažemo nakanu na koju molimo Oče naš. Bože stvoritelju mira I čuvaru ljubavi pogledaj milostivo I milosrdno na našu obitelj.

Molite i vi koji trpite u braku. Sveta Rita je katolička svetica zaštitnica bespomoćnih i beznadnih slučaja. Ponekad ih duže ne vidimo.

Bože stvoritelju mira I čuvaru ljubavi pogledaj milostivo I milosrdno na našu obitelj. Osobito Ti hvala za ljubav koja veže i jača naš brak. Bog ne želi da se molimo samo za svoje potrebe nego i potrebe bližnjih.

Čudesna molitva svetoj Riti zaštitnici u teškim i bezizlaznim situacijama. O sveti Josipe čija je zaštita tako velika tako jaka tako izravna pred Božjom krunom stavljam u tebe sve svoje potrebe i želje. Klečim pred tobom i otvaram ti svoje srce i molim te da mi Bog kroz tebe udijeli pomoć i zaštitu.

Oče nebeski milosrdni Bože kao obitelj zahvaljujemo Ti na svemu što nam dolazi od Tebe. Prikazala si sebe kao pravi primjer kršćanske žene. Daj da se vrati mir jer samo nam ga Ti možeš dati.

Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke. Mnogo godina si u svome braku patila iako si bila pravedna. Ova molitva moli se devet utoraka MOLITVA SVETOG IGNACIJA.

Molitva je vrlo jednostavna lijepa i kratka i prigodno ju je moliti u svako doba dana. Da se podsjetimo molitva je religijsko obraćanje Bogu moljenje Boga za nešto zahvaljivanje i. Tako si ganuta bila da si na povratku u svoju ćeliju milostive suze lila zbog samilosti za Raspetog Krista koji ti je da bi utažio tvoj gorući žar ranio čelo trnom iz Njegove Krune.

Ali bez obzira žive li s nama ili odvojeno važno je da se molimo za svakoga člana. I posredstvom Duha Svetoga izvora Božje ljubavi postane istinsko svetište. I 3x Sveta Marto moli za nas.

Rito moli I ti s nama za našu obitelj I za sve obitelji na zemlji. Od nastanka ove molitve još se nije čulo da nije BILA USLIŠANA onome tko je molio. Blagoslovljeno je vrijeme kada se družimo s njima.

Sveta Obitelji Sveta Obitelji Isusa Marije i Josipa moli za nas Sveta Obitelji koja si početak novog stavarnja Sveta Obitelji zemaljsko trosjtvo ogledalo Nebeskog Trojstva Sveta Obitelji hrame neprestane molitve Sveta Obitelji harmonijo radosnog reda i posvećenog rada Sveta Obitelji koja svakoga srdačno dočekuješ. Želimo biti Tvoji učenici Tvoja djeca zahvalni i u trenucima boli kušnji i križa. Molitva Svetoj Obitelji.

Molim te zagovaraj moju obitelj da sačuvamo Boga u svojim srcima. Gle Gospodine kako je puno nesloge I kako se mir udaljava od nje. Rito svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci gdje sva lijepa snivaš u miru.

Prikazala si sebe kao pravi primjer kršćanske žene. Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Sveta Rito nakon propovijedi svetog Jakova izgarajući u želji da sudjelueš u patnjama Kristove Muke isprosila si od Njega da usliša tvoju molitvu.

Molitva je ona koja čuva obitelj na okupu. Tako si ganuta bila da si na povratku u svoju ćeliju milostive suze lila zbog samilosti za Raspetog Krista koji ti je da bi utažio tvoj gorući žar ranio čelo trnom iz Njegove Krune. Daj da se vrati mir jer samo nam ga Ti možeš dati.

Rito u poslušnosti prema svojim roditeljima ti si sklopila brak. Molitva za obitelj nešto je najvrjednije što možemo činiti. Vjerujemo da će i Vama blagosloviti dan.

I da budemo pošteđeni oskudice a osobito te molim za milost. O dođi sveta Rito i budi mi na pomoć i pripomoć. Zaštitnička molitva za obitelj.

Svaki dan se moli. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva.

Moram li očajavati u takvim teškim nevoljama moga života. Za mir u obitelji. MOLITVE ZA NAJBLIŽE Danas slavimo Svetu obitelj ovo su molitve koje možete moliti za blagoslov i zaštitu svoje obitelji.

Najmoćnije molitve će Vam podariti snagu kako bi se lakše mogli suočiti sa svim problemima. JUTARNJA MOLITVA Najbolji način kako započeti dan. Mnogo godina si u svome braku patila iako si bila pravedna.

Čudesna molitva svetoj Riti za bračnu ljubav. Molitva svetoj Riti u nevolji. Hvala ti za naš život za zdravlje za blagoslov u svim područjima života.

Gle Gospodine kako je puno nesloge I kako se mir udaljava od nje. Sveta Rito nakon propovijedi svetog Jakova izgarajući u želji da sudjelueš u patnjama Kristove Muke isprosila si od Njega da usliša tvoju molitvu. Gle Gospodine kako je puno nesloge I kako se mir udaljava od nje.

Za mir u obitelji. Devetnica Svetoj obitelji Započnimo danas molitvu devetnice nazaretskoj obitelji Sveta nazaretska obitelji tvojoj nebeskoj zaštiti predajemo sve naše obitelji.


Karmelicani Split Molitva Sv Riti Svetici Nemoguceg O Uzvisena Cudotvorko Sv Rito Svrni Svoje Milostive Oci Na Me Patnika I Nevoljnika Iz Svoga Svetista U Casci Gdje Sva Lijepa


Molitve Svetoj Riti Svjedocanstva Vjera


Bog Te Ljubi 22 5 Sv Rita Svetica Nemoguceg Svim Nasim Vjernicama Koje Nose Ime Svete Rite Zelimo Sretan Imendan Neka Nas Sve Prati Zagovor Svete Rite U Nastavku Nekoliko Predivnih Molitava Ovoj


Devetnica Svetoj Riti Za Uslisenje Svih Molbi Međugorje Info


0 Response to "Molitva Sv Riti Za Obitelj"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel