Molitve Svetoj Riti

365 dana15 molitvi. Sveta Rito moje brige me vode k Tebi.


Bog Te Ljubi 22 5 Sv Rita Svetica Nemoguceg Svim Nasim Vjernicama Koje Nose Ime Svete Rite Zelimo Sretan Imendan Neka Nas Sve Prati Zagovor Svete Rite U Nastavku Nekoliko Predivnih Molitava Ovoj

Molitva svetoj Riti.

Molitve svetoj riti. Ti vidiš moje jadno srce okruženo trnjem kako krvari od boli. Klečim pred tobom i otvaram ti svoje srce i molim te da mi Bog kroz tebe udijeli pomoć i zaštitu. Zaštitnica je bespomoćnih i beznadnih slučajeva.

Klečim pred tobom i otvaram ti svoje srce i molim te da mi Bog kroz tebe udijeli pomoć i zaštitu. U ovoj objavi možete vidjeti neke molitve svetoj Riti. Molitva svetoj Riti zaštitnici u teškim situacijama Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Ritočije molbe Nebeski Otac ne odbijakoja si zbog obilja uposti.

I tebi na oltar prinosim čistog srca i. Ti vidiš o slatka. Pun pouzdanja obraćam se Tebi.

Mnogo godina si u svome braku patila iako si bila pravedna. Sveta Rito Ti sad u nebu uživaš najveća dobra ljubiteljica si patnje i trpljenja. Rito u poslušnosti prema svojim roditeljima ti si sklopila brak.

Tvoja postelja gruba tvrda daska. Petnaest molitava Svete Brigite. S ljubavlju sam svake večeri molila ove molitve i moj se život čudesno preobrazio.

Ova molitva je tako snažna da će ti prije kraja ovih devet utoraka biti poklonjeno ono za što moliš. Objave o Molitve Sv. Oče Nebeski Bože stvoritelju svega živoga.

Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Rito u poslušnosti prema svojim roditeljima ti si sklopila brak. Molitva svetoj Riti u nevolji.

Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Molitva zahvala sv.

On 10 listopada 2021 By admin u Molitve Sv. Čudesna molitva svetoj Riti zaštitnici u teškim i bezizlaznim situacijama. Ti si nazvana pomoćnicom u bezizlaznim situacijama jer si Ti već pomogla ljudima koji su tražili Tvoj moćni zagovor.

Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te. U patnjama bolesna siromašna i osjetila sam gorčinu napuštenosti. O dođi sveta Rito i budi mi na pomoć i pripomoć.

Molitva svetoj Riti Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito čije molbe Nebeski Otac ne odbija koja si zbog obilja u postizanju milosti nazvana Zagovornicom bespomoćnih pa čak i nemogućeg sveta Rito tako ponizna tako čista tako ojađena tako strpljiva s tako samilosnom ljubavi za Raspetog Isusa jer si od Njega isprosila sve. Te posebne molitve će sigurno pomoći vama i vašim bliskim ljudima obitelji prijateljima itd. O uzvišena čudotvorko sv.

Molitva svetoj Riti u nevolji. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Čudesna molitva svetoj Riti.

Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke. Jutarnja molitva Ocu Nebeskom. Prikazala si sebe kao pravi primjer kršćanske žene.

1 x Oče naš. Smiluj nam se i pomozi nam u našim nesrećama kako bi svi upoznali da si Ti nagrada poniznih odbrana napuštenih i. Molitva svetoj Riti u nevolji.

Mnogo godina si u svome braku patila iako si bila pravedna. Tijekom devet dana moli se posebna molitva za svaki dan a nakon toga slijede. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem.

Sveta Rita je katolička svetica zaštitnica bespomoćnih i beznadnih slučaja. Zbog našeg Gospodina Isusa Krista molim Te pomozi i meni da i ja po Tvojem zagovoru mogu sve svoje patnje i trpljenje podnijeti s ljubavlju za našega Gospodina Isusa Krista. Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke.

Molitva svetoj Marti Ova molitva moli se devet utoraka dok gori posvećena svijeća. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito čije molbe Nebeski Otac ne odbija koja si zbog obilja u postizanju milosti nazvana Zagovornicom bespomoćnih pa čak i neizvedivog sveta Rito tako ponizna. Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te slavim i hvalim u vijeke.

Oče moj dolazim u Tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Prikazala si sebe kao pravi primjer kršćanske žene. Dolazim naći MUDROST da ne pravim nerazborite greške tako da znam kada treba govoriti a.

Na kraju godine počastit ćete svaku od Mojih rana. Sveta Brigita je svome bratu u pismu napisala. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem.

Ako ih želite na neki način štovati izmolite petnaest Oče naša i petnaest Zdravo Marija sa slijedećim molitvama koje ju je naučio tijekom cijele godine. Molitva svetoj Riti u nevolji. Moram li očajavati u takvim teškim nevoljama moga života.

Sveta Rito naša moćna zagovornice Sveta Rito odabrani daru Neba Sveta Rito zaljubljenice samoće Sveta Rito uzore čistoće. Na čelu je zadobila ranu koja ju je podsjećala na Isusovu trnovu krunu. Svaki od tih devet utoraka posti se na kruhu i vodi.

Tvoja hrana kruh i voda pomiješana s pepelom tamjanom i suzama. 10 x Zdravo Marijo. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te.

Devetnica svetoj Riti svetici nemogućega. Molitva svetoj Riti u nevolji. Da se podsjetimo molitva je religijsko obraćanje Bogu moljenje Boga za nešto zahvaljivanje i.

U svom mučnom i poniznom životu Ti si puno ljubila i zbog te ljubavi Gospodin će uslišati naše molitve. Molitva svetoj Riti Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito čije molbe Nebeski Otac ne odbija koja si zbog obilja u postizanju milosti nazvana Zagovornicom bespomoćnih pa čak i nemogućeg sveta Rito tako ponizna tako čista tako ojađena tako strpljiva s tako samilosnom ljubavi za Raspetog Isusa jer si od Njega isprosila sve. O dođi sveta Rito i budi mi na pomoć i pripomoć.

Narod ju je odmah nakon smrti počeo štovati kao sveticu. Riti za bračnu ljubav. Ti si me želio baš ovakvogvu kakavva sam sada.

Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Baš ovakvogvu kakavva jesam. O uzvišena čudotvorko sv.

Dobio sam po Tijelu pet tisuća četristo osamdeset udaraca 5480 udaraca. Mnoga događanja u mome životu. Rito svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci gdje sva lijepa snivaš u miru.

Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Molitva svetoj Riti u nevolji. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva.

On 3 srpnja 2021 By admin u Druge molitve Napišite komentar. Ne možemo dovoljno štovati sveta Rito molitveni duh i pokoru koji tvore osobiti znamen tvoje svetosti kojim je tvoj život postao stalni ures molitvi posta patnji promišljanja s ushićenjima i zanosima s Bogom. Ritu i uslišati njene molitve za ono što je nemoguće ljudskim naporima i nastojanjima.

Sveta Rita slavi se 22. Rito svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci gdje sva lijepa snivaš u miru odakle širiš rajsku svjetlost. Predragi moj brate bila sam u najvećim mukama života.


Molitve Svetoj Riti Svjedocanstva Vjera


Boze Hvalimo Te Molitva Svetoj Riti U Najtezim Prilikama Facebook


Molitva Svetoj Riti Moja Putesestvija


Molitva Svetoj Riti Svetici Nemoguceg Međugorje Info


0 Response to "Molitve Svetoj Riti"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel