Zastitnicka Molitva Za Obitelj

Hvala što sam Tvoje dijete kupljeno Kristovom krvlju i što me ništa ne može ugrabiti iz Tvoje ruke jer si moj Spasitelj. Zaštitnička molitva za obitelj - DUHOS.


Pin By Andjelka Mustapic On Molitve In 2021 Painting Art Medjugorje

Zaštitnička molitva za obitelj Gospodine Isuse u rane tvoga Presvetog Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Zastitnicka molitva za obitelj. Isuse Ti si Gospodin i Gospodar moj i svih članova moje obitelji. Potičemo one koji imaju da daju za one koji nemaju. Duhovni centar u Varaždinu.

Molim Te oprosti mi. Molim te da me svojom predragocjenom Krvlju okrijepiš ispuniš i zaštitiš sve članove moje obitelji. ZAŠTITNIČKA MOLITVA ZA OBITELJ.

Animatori za duhovna zvanja. Ponizno Te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Vijesti iz duhovnog centra.

Gospodine Isuse Kriste dolazim pred Tebe ovakav kakav jesam. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetog Srca stavljam. ZASTITNICKA MOLITVA Isuse ja predajem u ranu tvoga presvetog srca samu sebe i sve članove obitelji i svu nerođenu djecu.

Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Zaštitnička molitva za obitelj. ZAŠTITNIČKA MOLITVA ZA OBITELJ.

Bože u pomoć mi priteci. Gospodine Ti koji poznaješ srca i traženja u dubini svake duše danas te želim moliti za svog supruga koji je tako mio mome srcu koga sam izabrala zahvaljujući Tebi da bude moj partner i moj najbolji prijatelj koga sam željela i izabrala na stranicama svog života. Za krsne zaštitnike članova moje obitelji za Anđela čuvara svakog od nas za njihovu neprestanu pomoć i zaštitu.

Dok god ste uz Isusa niste od ovoga svijeta. Molitva je ona koja čuva obitelj na okupu. Ponizno Te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po.

Molimo Te da me svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš sve članove moje obitelji. Molim te da svojom. Odričem se sotone i svih zlih sila njegovih.

Molitva za Božju zaštitu. Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Molitva Ocu nebeskom za obitelj. U Tvoje ime opraštam svima koji su učinili nešto protiv mene. Podijelite ovo s prijateljima.

Gospodine Bože svemogući koji si dao da nam osvane ovaj dan čuvaj nas svojom moći da danas ne padnemo ni u koji. Zaštitnička molitva za obitelj. Zaštitnička molitva za obitelj Gospodine Isuse u rane tvoga Presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš. Molitva je blagoslov bračnih supružnika i pomoć u krizama i bračnim nevoljama.

Zaštitnička molitva za obitelj. Sebe i sve članove svoje obitelji. Oče koji si Ljubav i Život neka svaka obitelj na zemlji posredstvom tvoga Sina Isusa.

Bože od kojega dolazi svako očinstvo na nebu i na zemlji. Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Žao mi je zbog mojih grijeha.

Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagim i poniznim. Molim Te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Isuse ti si gospodin i gospodar nas ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svim sto mi radimo.

Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Zaštitnička molitva za obitelj. Božić - Krist se rodio radi nas i našega spasenja.

Molitva za obitelj brak poteškoće u braku. Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Josipa Radnika iz Gajnica u Zagrebu.

Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Molim te da svojom predragocjenom krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš nas i naše obitelji. Sestra Lucija napisala je to 1980.

Slava Tebi Gospodine Isuse. Gospodine Isuse u rane tvoga Presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Molim Te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji.

Molim Te Isuse da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i članove moje obitelji. Molim te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i članove moje obitelji. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Održana duhovna obnova za obitelj. Gospodine Isuse ja predajem u Ranu Tvoga Presvetog Srca samog sebe i sve članove svoje obitelji poimence nabrojimo sve članove svoje obitelji.

Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Zaštitnička molitva za obitelj. Velika su nam potpora naši članovi koji redovito uplaćuju svoj doprinos zatim čitatelji Booka i naših knjiga te polaznici Škole molitve.

Bože ljubim Te jer si neizmjerno dobar. Zaštitnička molitva za obitelj. Apostolat Uršulinki u HR.

Ti si dobar Otac pun ljubavi i samilosti za svoju djecu. ZaŠtitniČka molitva ISUSE ja predajem u Ranu Tvoga Presvetog Srca samog sebe i sve članove svoje obitelji poimence nabrojimo sve članove svoje obitelji. Molite i vi koji trpite u braku.

Zahvalna molitva Malom Isusu. Ponizno te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Molitva za supruga da bude moj partner i moj najbolji prijatelj.

Ponizno Te molim oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu blagom i poniznom. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Gospodine Isuse Kriste ja se Tebi potpuno predajem.

Molimo za duhovna zvanja. Smisao Božića u obitelji. Takve molitve vam bnudimo.

Sve članove moje obitelji. Svojem Srcu blagom i poniznom. Gospodine Isuse u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

Molitva za obitelj drži obitelj na okupu i najbolji je izraz ljubavi prema njima piše Župa sv. Mene i sve članove moje obitelji. Do sada smo veliku pomoć dobivali od nekoliko tvrtki čiji su vlasnici naši prijatelji i podupiratelji a nadamo se da će tako ostati.

Nebeski Oče želim Ti zahvaliti na milosrđu koje mi vjerno iskazuješ. Gospodine Isuse u rane tvoga Presvetog Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Gospodine Isuse u rane tvoga Presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji.

RAT PROTIV OBITELJI MOŽETE POBIJEDITI. Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Molim te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš i zaštitiš mene i članove moje obitelji.

Molitva svetom Stjepanu Prvomučeniku. Bože vjerujem u Te jer si nepogrešivo istinit. ZAŠTITNIČKA MOLITVA ZA OBITELJ 07012014.

U pismu biskupu Bologne kardinalu Carlu Caffarru. Bože molimo te po zagovoru Svete obitelji iz Nazareta da Crkva u svim narodima na zemlji može plodno vršiti svoje poslanje u obiteljima i po obiteljima. Molimo Te da me svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ ispuniš.

Zadnja bitka između Boga i Sotone vodit će se preko obitelji i braka riječi su to sestre Lucije dos Santos vidjelice iz Fatime. Zaštitnička molitva Isuse predajem u ranu tvoga presvetog Srca samoga sebe i sve članove svoje obitelji poimence. Isuse ti si Gospodin moj i Gospodar moje obitelji ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svime što posjedujemo i.

Gospodine pohitida mi pomogneš.


Pin On Vjera


Pin Auf Molitve I Molitvice


Pin On Molitve


Pin On Vjera


0 Response to "Zastitnicka Molitva Za Obitelj"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel