Krunica Svetom Anti Za Izgubljene Stvari

Svetim i moćnim zagovorom kod Boga mnoge si sačuvao od zla i izbavio iz same smrtne pogibelji. Svetog Antu poznajemo kao velikog ljubitelja šutnje i molitve velikog učitelja duhovnog života živi primjer kreposti i svetosti danas moćni zagovornik kod Boga.


Molitva Sv Anti Za Izgubljene Stvari Molitvenik Hr

Antune ti si vršio božansku moć da se nađe ono što je izgubljeno.

Krunica svetom anti za izgubljene stvari. Spomeni se sveti Ante da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama. Od predmeta svakidašnjega života do važnih dokumenata čak i do same vjere. Molitva ovdje niže služi da bi se zazvala pomoć sv.

Molim te očuvaj moju dušu od svakoga smrtnoga grijeha i izmoli mi da uvijek živim u milosti Božjoj. Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ. Anti za izgubljenu stvar.

Antun je u svijetu poznat također kao svetac koji pomaže da se pronađu izgubljene stvari. Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ. Svetog Antu poznajemo kao velikog ljubitelja šutnje i molitve velikog učitelja duhovnog života živi primjer kreposti i svetosti danas moćni zagovornik kod Boga.

Prigodom sedamstote godišnjice od smrti sv. Devetnica svetom Antunu Padovanskom. Svemogući vječni Bože koji si svetoga Antuna odlikovao obilatim milostima i sjajnim čudesima.

Moli za nas sveti Ante da dostojni postanemo obećanja Kristovih. PRONALAZI IZGUBLJENO Slava se tvoja raširila po čitavom svijetu time što pomažeš da se nalaze izgubljene stvari. MOLITVE I KRUNICA S PREPORUKAMA SV.

Ako bi se to ipak dogodilo pomozi mi da ih opet zadobijem. Izmolite s nama snažnu krunicu svetom Antunu. Antuna upravo u traženju onoga što je izgubljeno.

I ja sam više puta grijehom izgubio milost Božju izmoli mi da je nigda više ne izgubim. Ante među tolikim milostima koje dijeliš onima koji te živom vjerom zazivaju oslobađaš tvoje štovatelje od smrtne pogibelji. - Preslavni sv.

Molitva ovdje niže služi da bi se zazvala pomoć sv. Molitva Majci Božjoj Bistričkoj. Antun je u svijetu poznat također kao svetac koji pomaže da se pronađu izgubljene stvari.

Ante koji si vazda uslišao one koji se s potpunim pouzdanjem utječu k tebi za izgubljene stvari ponizno te molim isprosi i meni da izgubljene stvari nađem - pomenice - milost Božju koja se gubi svakim teškim grijehom. Powered by Create your own unique website with customizable templates. Prigodom sedme stogodišnjice od smrti sv.

Nalazniče izgubljenih stvari moli za nas. Antuna upravo u traženju onoga što je izgubljeno. što pomažeš da se nalaze izgubljene stvari.

Lipnja tako da završi dan prije samog blagdana sv. Udijeli nam milost da sve što god od tebe po njegovim zaslugama ištemo po njegovu moćnom zagovoru zastalno primimo. I ja sam više puta grijehom izgubio milost Božju izmoli mi da je nigda više ne izgubim.

Od srca se radujem radi mnogih i velikih milosti što ih je Bog udijelio i kojima sjajno sjajiš na nebu i zemlji. I ja sam više puta grijehom izgubio milost Božju izmoli mi da je nigda više ne izgubim. Po Kristu Gospodinu našemu.

Sveti Antune slavni čudotvorče moli za nas. Molitva Gospi u svakoj potrebi. Život je svetih kao zidarov visak kojim se provjerava okomitost zida.

Sveti Ante moli za nas sada i na smri našoj. Krunica i litanije svetom Antunu Početna. Sveti Ante ponovo molimo za tvoje vanredne milosti kojima si na zemlji svijetlio i kojima si nedokučivo blaženstvo u nebu postigao te za onu svetu ljubav kojom.

S čvrstim pouzdanjem preporučujem se i ja tvom moćnom zagovoru kod Boga. Crkvu tvoju Bože neka razveseli zavjetni spomen svetog Antuna priznavaoca tvojeg i naučitelja da se uvijek utvrđuje duhovnom pomoći i bude dostojna uživati radost vječnu. Antun je u svijetu poznat također kao svetac koji pomaže da se pronađu izgubljene stvari.

ANTE Per Antonium ad Jesum Po Anti k Isusu ovo su riječi što ih je izrekao papa Pijo XI. Štiti od smrti - Slavni sv. Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu.

Oče našZdravo MarijoPokoj vječni Litanije sv. Crkvu tvoju Bože neka razveseli zavjetni spomen svetog Antuna priznavaoca tvojeg i naučitelja da se uvijek utvrđuje duhovnom pomoći i bude dostojna uživati radost vječnu. O brižljivi sveti Antune s pomoću tvog zagovora nalaze se izgubljene stvari pomozi mi da nikad ne izgubim milosti i prijateljstvo Božje.

Sveti Ante moli za nas sada i na smrti našoj. Anti za izgubljenu stvar. -Za umrle duše.

11 stvari izgubljene - o sv. Ante ti si već mnogima koji su te molili za zagovor isprosio od Boga uslišenje i pomoć. Od predmeta svakidašnjega života do važnih dokumenata čak i do same vjere.

Molitva ovdje niže služi da bi se zazvala pomoć sv. Po Kristu Gospodinu našemu. Pobožnost trinaest utoraka redovito se obavlja zajednički kao duhovna priprava za blagdan svetog Ante.

Pozivamo vas na sudjelovanje u pobožnosti 13 utoraka svetom Antunu koju smo ove godine započeli 15. Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu. Od predmeta svakidašnjega života do važnih dokumenata čak i do same vjere.

Od predmeta svakidašnjega života do važnih dokumenata čak i do same vjere. Moli za nas sveti Ante da dostojni postanemo obećanja Kristovih. Anti za izgubljenu stvar Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ.

PRONALAZI IZGUBLJENO Slava se tvoja raširila po čitavom svijetu time što pomažeš da se nalaze izgubljene stvari. Da si mi zdravo ti slavni prijatelju Božji ti moćni zagovorniče kod Boga. Po Kristu Gospodinu našem.

Za koju te molim. Utorak je posvećen svetom Anti jer su toga dana njegovi smrtni ostaci preneseni u Padovu i. Po Kristu Gospodinu našem.

Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu. Per Antonium ad Jesum Po Anti k Isusu ovo su riječi što ih je izrekao papa Pijo XI. Antunu Padovanskom vrlo je raširena u našem narodu a mnogi mole devetnicu ovome svecu i to od 4.

OBAVIJESTI ZA POBOŽNOST SV. Antun je u svijetu poznat također kao svetac koji pomaže da se pronađu izgubljene stvari. Antuna upravo u traženju onoga što je izgubljeno.

Ne odbij moje prošnje i svojim posredovanjem kod Boga isprosi mi ako je za dobro moje duše milost. Devetnica Marijikoja razvezuje čvorove.


Sveti Ante Pomozi Mi Da Pronađem I Druge Molitve Sv Anti Vjeronaucni Portal


Krunica Svetog Antuna Youtube


Razne Molitve Po Zagovoru Sv Ante Rastimo U Gospodinu


Molitve I Krunica S Preporukama Sv Ante Antuna Rastimo U Gospodinu


0 Response to "Krunica Svetom Anti Za Izgubljene Stvari"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel