Molitva K Nikolaju Cudotvorcu

Molitva K Nikolaju Cudotvorcu. Zaštitnik je dece, nemoćnih, siromašnih devojaka, ribolovaca i moreplovaca, čuvar pravde i istine, koji je svojom pojavom donosio mir, utehu i dobru volju među ljude. To znači da molitva nikoli čudotvorcu za iscjeljenje ne izgleda kao pilula.

Molitva Za Prijem U Skolu Molitva Za Prijem Na Univerzitet
Molitva Za Prijem U Skolu Molitva Za Prijem Na Univerzitet from i0.wp.com
To je zato što molitva nicholasu čudotvorniku o ozdravljenju nije poput pilule. Zaštitnik je dece, nemoćnih, siromašnih devojaka, ribolovaca i moreplovaca, čuvar pravde i istine, koji je svojom pojavom donosio mir, utehu i dobru volju među ljude. Svec će pomoći osobi da stekne samopouzdanje , da se oslobodi beskrupuloznih kupaca i za početak, morate ići u crkvu, postaviti pred imidž svete sveće i reći takvu molitvu o prodaji nekretnina nikolaju čudotvorcu

O tome govore i vjernici i svećenici.

Zaštitnik je dece, nemoćnih, siromašnih devojaka, ribolovaca i moreplovaca, čuvar pravde i istine, koji je svojom pojavom donosio mir, utehu i dobru volju među ljude. Molitva svetom ocu nikolaju čudotvorcu. U zaključku bih želeo da kažem da je snažna molitva za nikolu čudotvorca u svakoj situaciji u stanju da pomogne da veruje u svoju moć i da ne sumnja da će. Skoro pre deset godina, jedan stanovnik zarajska je protojereju valeriju romanovu 16.


0 Response to "Molitva K Nikolaju Cudotvorcu"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel