Molitva 40 Dana Za Zivot

Molitva 40 Dana Za Zivot. 40 dana za zivot subotica, molitvena inicijativa za prestanak pobacaja u subotici ispred bolnice dana 21.10.2016. Oblikovana je prema svetome pismu i okuplja kršćane svih denominacija na zajednički angažman za zaštitu molitva i post idu jedno uz drugo.

40 Dana Za Zivot Velika Gorica Home Facebook
40 Dana Za Zivot Velika Gorica Home Facebook from lookaside.fbsbx.com
Ispred osječke bolnice u prohladno zimsko poslije podne, u 17h bilo je jednostavno prekrasno: Molim te da se po tim kušnjama molitva: Molitva nas ukorjenjuje u činjenici da sve što radimo i sve što činimo treba biti volja božja.

Ovim svečanim otvorenjem obilježit ćemo početak 40 dana molitve i posta, miroljubivog bdijenja i osvješćivanja lokalne zajednice, koji na.

Cilj inicijative je molitvom, postom, miroljubivim bdijenjem spriječavati pobačaje. Poznato je da 9 od 10 djece kojima je prenatalnom dijagnostikom utvrđen downov sindrom, su pobačeni. Tijekom ovih 40 dana molitve za život, dopusti da mir ispuni moju dušu, osobito kada moram pretrpjeti progonstva. Žurno je potrebna jedna velika, svjetska molitva za nerođenu djecu! pozivamo vas na svečano otvorenje korizmene kampanje 40 dana za život u šibeniku.


0 Response to "Molitva 40 Dana Za Zivot"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel