Molitva Gospi Lurdskoj

Molitva Gospi Lurdskoj. U ime oca i sina i duha svetoga. ← snaga vjere molitva za proglašenje svetim bl.

Molitve Gospi Lurdskoj Zupa I Samostan Sv Ante Subicevac
Molitve Gospi Lurdskoj Zupa I Samostan Sv Ante Subicevac from subicevac.hr
O neoskvrnjena djevice i majko božja i majko naša, koja si se ukazala bernardici s krunicom u ruci i pokazala svima nama da je krunica snažno oruđe u svladavanju. Molitva koja će uvijek i svuda biti odmah uslišena (listopad 2020). Ovom molitvom, stavi svoju obitelj pod zaštitu gospe lurdske.

Тропарь, глас 4* и́же доброде́телей подви́жник,/ я́ко и́стинный во́ин христа́ бо́га,/ на стра́сти вельми́ подвиза́лся еси́ в жи́зни вре́менней,/ в пе́ниих, бде́ниих же и поще́ниих о́браз быв твои́м.

Djela naša, molimo te gospodine, milošću svojom preteci i pomoću svojom prati, da se svaka naša molitva i radnja s tobom uvijek započne i po tebi započeto dovrši. O neoskvrnjena djevice i majko božja i majko naša, koja si se ukazala bernardici s krunicom u ruci i pokazala svima nama da je krunica snažno oruđe u svladavanju. Molitva gospi lurdskoj da dobijete milost. Djela naša, molimo te gospodine, milošću svojom preteci i pomoću svojom prati, da se svaka naša molitva i radnja s tobom uvijek započne i po tebi započeto dovrši.


0 Response to "Molitva Gospi Lurdskoj"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel