Sveti Ante Molitva

Poziv na molitvu i post pred svetkovinu Velike Gospe. Njegov blagoslov bio je djelotvoran.


Molitva Svetom Anti U Svakoj Potrebi Rastimo U Gospodinu

Posljednjih deset godina fra Ante je ozbiljnije pobolijevao.

Sveti ante molitva. Tek ćemo u vječnosti vidjeti što je on značio. Poziv na molitvu i post pred svetkovinu Velike Gospe Draga braćo i sestre u vjeri Kristovoj. Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ.

Sveti Ante moli za nas. Anti Posebna molitva koja je uvijek bila uslišana. Jačaj me da ih požrtvovno svladavam i da uvijek spremno svjedočim svoju vjeru.

Anti Padovanskom Duhovnost. Svetog Antu poznajemo kao velikog ljubitelja šutnje i molitve velikog učitelja duhovnog života živi primjer kreposti i svetosti danas moćni zagovornik kod Boga. Po Kristu Gospodinu našemu.

Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu. Spomeni se sveti Ante da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama Spomeni se sveti Ante da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se tebi utjecali u svojim potrebama. Anti za izgubljenu stvar.

Molitva za izgubljene stvari pomoći će Vam pronaći ono što tražite bio to predmet za kojim čezne Vaša duša ili neki svakodnevni predmet. Sveti Ante slavni slugo Božji zaštitniku izgubljenih stvari. Štiti od smrti Slavni sv.

O slavni sveti Ante tebi je sve moguće jer ti je Bog podijelio moć da uskrsuješ mrtve i probudiš naše duše iz. Prigodom sedme stogodišnjice od smrti sv. Sveti Ante molim te za tvoju svetu molitvu za moje ozdravljenje od teške bolesti karcinoma koji mi neda normalno živjetiVjerujem u tvoje molitve koje će mi sigurno pomoći u izlječenjuHvala Isusu i blagoslovljen bioAmen.

Divne molitve svetom Anti. Anti za izgubljenu stvar. Hvala ti sveti Ante.

Molitva omiljenom svecu kako bi nas u svakoj potrebi zagovorao kod Gospodina. Svetog Antu poznajemo kao velikog ljubitelja šutnje i molitve velikog učitelja duhovnog života živi primjer kreposti i. Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali.

Po Kristu Gospodinu našemu. Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ. MOLITVE I KRUNICA S PREPORUKAMA SV.

S pouzdanjem se utječemo tvom svetom zagovoru kod Boga i molimo te da nam od njega isprosiš milost ustrajnosti u kršćanskoj vjeri ufanju i ljubavi milost evanđeoskog nasljedovanja Isusa Krista kako bismo se jednom mogli s njim s tobom i sa svim svetima radovati na nebesima u sve vijeke vjekova. Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ. Anti za kršćanski život.

Antuna Isuse Kriste Sine Božji koji si radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa rodio se od Djevice Marije za nas se žrtvovao na križu slavno uskrsnuo i na nebo opet uzašao da i nama u njemu pripraviš mjesto ti si sâm obećao da ćeš s nama biti do svršetka svijeta. Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu. Neka nam na našemu životnom putu sv.

Molimo te čuvaj i nas od najvećeg zla grijeha i izbavi nas iz najstrašnije opasnosti smrti vječne. Molila sam i njega i dragoga Boga ako je onaj dečko osoba koju je meni Bog namijenioako sam ja osoba za njegaako je to Božja volja što nas je bio spojio a opet i iz nekog razloga razdvojio neka nas on i svAnte opet spojeneka mi ga vrateneka bude opet sve u redu. Slavni sveti Ante svetim i moćnim zagovorom kod Boga mnoge si sačuvao od zla i izbavio iz same smrtne opasnosti.

Molim te usliši moje molitve. Pred nama je svetkovina Blažene Djevice Marije na. Anti za izgubljenu stvar Slavni slugo Božji sveti Ante koji nastojiš da se nađu izgubljene stvari i za to put i način pokazuješ.

ANTE Per Antonium ad Jesum Po Anti k Isusu ovo su riječi što ih je izrekao papa Pijo XI. Svetim i moćnim zagovorom kod Boga mnoge si sačuvao od zla i izbavio iz same smrtne pogibelji. Author admin Published 13.

O sveti sveti Ante najblaži od svetaca tvoja ljubav prema Bogu i dobročinstvo prema Njegovim stvorenjima učinili su te dostojnim da na zemlji posjeduju čudesne moći. Per Antonium ad Jesum Po Anti k Isusu ovo su riječi što ih je izrekao papa Pijo XI. Zadnje tri do četiri godine učestale su upale pluća slabost srca.

- grijeha i izbavi nas iz najstrašnije pogibli - smrti vječne. Ti dobro znaš kolike me poteškoće i pogibli okružuju. Žarko te molim za bolesnu osobu.

Molila sam i molitve 13 utoraka na čast Sv. Molimo te čuvaj i nas od najvećeg zla. Štiti od smrti - Slavni sv.

Poprimimo i usvojimo sve ono lijepo iz njegovog kreposno-svetačkog života. Svim vjernicima svećenicima redovnicima i redovnicama Šibenske biskupije Broj. Molitva Djetiću Isusu u naručju sv.

Ti si onaj koji nastoji pronaći izgubljene stvarii to. Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu. To nije bilo obično križanje.

Ohrabreni ovom mišlju molimo te da mi pribaviš izrecite molbu. Ante uzoru velike svetosti pomozi mi da živim pravim kršćanskim životom vjeran milosti i obećanjima svoga krštenja. Prigodom sedamstote godišnjice od smrti sv.

Molimo te čuvaj i nas od najvećeg zla grijeha i izbavi nas iz najstrašnije pogibli. Svetim i moćnim zagovorom kod Boga mnoge si sačuvao od zla i izbavio iz same smrtne pogibelji. S čvrstim pouzdanjem preporučujem se i ja tvom moćnom.

Blagoslovna molitva koju je fra Ante Antić često izgovarao čak i na dan svoje smrti. Krunica svetog Ante. Molitva Evanđeoski naučitelju sveti Ante.

Molitva svetom Anti za bolesnu osobu. Pomozi nam milostivo tražiti izgubljenu milost i dobro vremenito da budemo dostojni naći nestalu stvar i primiti izgubljenu milost i obećanu slavu.


Molitva Sv Anti Za Prijatelje Karmelicani Split Facebook


Razne Molitve Po Zagovoru Sv Ante Rastimo U Gospodinu


Molitve I Svete Slike Photos Facebook


Sveti Ante Pjesma I Molitva Youtube


0 Response to "Sveti Ante Molitva"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel