Devetnica Sv Anti Humac 2020

Broju ratnom izdanju Ljubuškog glasnika od 15. Unatoč ratnim strahotama i neposrednim općim opasnostima koje su.


Danas Pocinje Devetnica Sv Anti Na Humcu Ljubuski Na Dlanu

Kroz devet dana duhovne priprave za blagdan sv.

Devetnica sv anti humac 2020. Mnoge obitelji mladi i stari dolaze u Svetište sv. Ante vjernici će svaki dan imati priliku za ispovijed uoči misa molit će se krunica a svaki dan na Humcu se očekuje mnoštvo štovatelja sv. Ante Padovanskog nebeskog zaštitnika župe crkve i samostana.

Devetnica Duhu Svetom pravo je sredstvo za što bolju pripremu za blagdan Pedesetnice. Župa Humac danas je proslavila blagdan sv. - Devetnica svetom Anti - Devetnica u čast svete Rite - Sedam darova Duha Svetoga devetnica - Devetnica Bezgrješnoj Djevici Mariji - Devetnica Duhu Svetomu - Devetnica Djeteta Isusa - Devetnica sv.

Devetnica svetom Anti. Na sam blagdan svetog Ante na Humcu okupilo se mnoštvo vjernika kako bi proslavili blagdan ovog sveca svega svijeta. See Who is Our Best Rated Free Antivirus.

Ante vjernici će svaki dan imati priliku za ispovijed uoči misa molit će se krunica a svaki dan na Humcu se očekuje mnoštvo štovatelja sv. Protect Your PC From Viruses Online Threats. Compare Best Antivirus Reviews 2022.

Get Total Protection Across Your Devices Including Mobile Desktop Tablet And More. U Rubrici Iz nedavne prošlosti Ljubuškog donosmo članak koji je izišao u 5. Uskoro počinje Devetnica sv.

Polazak pješice ispred crkve Krista Kralja u Čitluku planiran je u 16 sati kada će se u molitvi i pjesmi krenuti prema međugorskoj crkvi gdje će hodočasnici sudjelovati na večernjem. Ad Download McAfee Instantly Get Complete Protection For All Your Devices. Šarbelu - Devetnica sv.

Danas katolička crkva slavi blagdan svetog Ante Padovanskog. Život je svetih kao zidarov visak kojim se provjerava okomitost zida. Podsjećamo tradicionalno svake godine 13.

Danas katolička crkva slavi blagdan svetog Ante. Lipnja župa i samostan Humac obilježavaju svetkovinu Svetog Ante na kojoj se okuplja veliki broj. Uskoro počinje devetnica sv.

Devetnica svetom Antunu Padovanskom. Podsjetimo ove godine na Humcu svečano će se devetnice slaviti sa šest zvona budući da na Humac stižu tri nova crkvena zvona koja su izlijevana u Italiji. Sveto pismo svjedoči nam kako su apostoli nakon Kristova Uzašašća devet dana bilo zajedno i molili u gornjoj sobi čekajući da se na njih spusti Sila odozgor.

27 rujna 2021 27 rujna 2021 1103 Pogledi. Ad The Top 10 Best Free Virus Protection Software. Admin 8 prosinca 2021 8 prosinca 2021.

Kao i svake godine tako i ove upriličena je devetnica povodom blagdana sv. 2020 1 rujna 1 Devetnica svetom arkanđelu Mihaelu. Već od radih jutarnjih sati u humačko svetište slijevale su se rijeke hodočasnika iz cijele Bosne i Hercegovine i obližnje Dalmacije iskazujući ljubav prema omiljenom svecu propovjedniku i moćnom zagovorniku kod Boga.

Mise u 8 sati Sv. Antunu Padovanskom vrlo je raširena u našem narodu a mnogi mole devetnicu ovome svecu i to od 4. Ad Download McAfee Instantly Get Complete Protection For All Your Devices.

Ogrtač koji je nosio sv. Uskoro počinje Devetnica sv. Hodočasnici iz cijele Hercegovine Veliko zavjetno hodočašće Kraljici mira kojim Hercegovina zahvaljuje na 40 godina milosti održat će se 24.

Rođen u Lisabonu u obitelji dvorskog viteza Martina i Marije Terezije Taveira krsnim imenom Ferdinand. Protect Your PC From Viruses Online Threats. Pronašli dokaze za Božji gnjev u Sodomi kako je točno izgledalo Video Admin 27 rujna 2021 27 rujna 2021.

6 7 i 8 sati. 930 sati Gospina crkva procesija s Presvetim. 19 sati Gospina crkva.

Misna slavlja služena su od. Lipnja tako da završi dan prije samog blagdana sv. U 930 procesija iz sv.

Podsjetimo ove godine na Humcu svečano će se Devetnice slavi. See Who is Our Best Rated Free Antivirus. Ocu Benediktu - Devetnica sv.

To možemo gledati kao prvu devetnicu u kršćanskoj povijesti. Biblijski -najstariji grad je Jerihon i nalazi se u Palestini VIDEO. Share your videos with friends family and the world.

4 travnja 2020. Blagdan je svetog Ante Padovanskog. 8 prosinca 2021 8 prosinca 2021 392 Pogledi.

Ante do Gospine crkve a zatim misa koju predvodi biskup šibenski mons. Blagdan je svetog Ante Padovanskog. Rafaelu arkanđelu - Devetnica sv.

Kroz devet dana duhovne priprave za ovaj blagdan vjernici će imati priliku za ispovijed uoči misa molit će se krunica a svaki dan na Humcu se očekuje mnoštvo štovatelja sv. Župa Humac danas je proslavila nebeskog zaštitnika župe crkve i samostana sv. Get Total Protection Across Your Devices Including Mobile Desktop Tablet And More.

Podsjetimo ove godine na Humcu svečano će se Devetnice slaviti sa šest zvona budući da na Humac stižu tri nova crkvena. Compare Best Antivirus Reviews 2022. Lipnja na uočnicu Gospinih ukazanja.

Josip bilo je skriveno 1600 godina. Anti na HumcuKroz devet dana duhovne priprave za blagdan sv. Ad The Top 10 Best Free Virus Protection Software.

Ante vjernici će svaki dan imati priliku za ispovijed uoči misa molit će se krunica a svaki dan na Humcu se očekuje mnoštvo štovatelja sv. Roku - Devetnica sv. Kroz devet dana duhovne priprave za blagdan sv.


Prva Vecer Devetnice Sv Anti Na Humcu Foto Vrisak Info


Devetnica Sv Anti Međugorje Info


Devetnice Sv Anti Na Humcu Hip Ba Hercegovacki Info Portal


Devetnica Sv Anti Na Humcu Ljubuski Info


0 Response to "Devetnica Sv Anti Humac 2020"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel