Devetnica Sv Riti Laudato

Moli se s namjerom izražavanja pobožnosti sv. Shvaćam sada kako cijeli moj život lijepi i teški sati dolaze od Mudroga Boga.


Devetnica Svetoj Riti Laudato

130 GODINA OD ČUDESNOG UKAZANJA GOSPE Devetnica Gospi od Čudotvorne Medaljice.

Devetnica sv riti laudato. Molitva svetoj Riti u nevolji. Lipnja tako da završi dan prije samog blagdana sv. Dokle god nam Bog ovdje daje život dajmo hvalu svetoj Riti.

Nevoljnika i priteci mi u pomoć da ti moje srce daje hvalu. Ova devetnica može se moliti devet uzastopnih dana počevši od 10. TEREZIJE OD DJETETA ISUSA POSTIGNU MILOSTI I.

Tebi upućujem sav svoj trud svoju nadu polažem u Tebe i blaženo počivam u Tvom krilu. Vječni Oče koji u nebu nagrađuješ one koji su ti vjerno služili na zemlji poradi čiste ljubavi koju ti je vazda zasvjedočila sv. Padru Piju za određenu milost od Gospodina po njegovu zagovoru ili kako bismo zahvalili za već primljene milosti.

Njegovim zagovorom podaj da dostojno živimo Kristovo Evanđelje i surađujemo na širenju evanđeoske vjere. Devetnica svetom Ignaciju Lojolskom. Život je svetih kao zidarov visak kojim se provjerava okomitost zida.

Sveta Rito sada te Sveta Crkva postavila za moćnu pomoćnicu. Zazivaju je kod neplodnosti osamljenosti bolnih rana i bolnih tijela očajnih stanja. Sveta Rito znam da sve teškoće i patnje imaju svoj smisaoBriga i bol koju imam na svom srcu sada stavljam u Tvoje ruke reci svoju brigu vjerujući u Tvoj moćni zagovor i dobivenu milost.

Molim Te i Ti mi daješ ono za čim čeznem. O uzvišena čudotvorko sv. Rujna ili bilo kojega drugog dana u godini.

Rito svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci gdje sva lijepa snivaš u miru. Ožujka ili bilo kojega drugog dana u godini. Svetica nemogućeg zaštitnica bespomoćnih i beznadnih slučajeva je sveta Rita iz Cascie.

Uvijek je slavljena Rita na nebu okrunjena. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Sada sam siguran u Božju ljubav i prisutnost.

Molimo ju kako bismo nadišli trenutke trpljenja bolesti tjeskobe moralne propasti obiteljskih nesreća. Ovim pouzdanjem obodren utječem se i ja k tebi Djevice djevica k tebi Majko dolazim pred tobom evo stojim ja grešnik i uzdišem. Zaštitnica je bolesnika ranjenika žrtava bračnog nasilja i pogrda problematičnih brakova očajničkih podviga.

Medjugorje News Send an email November 19 2021. Ova molitva sv. Devetnica Padru Piju iz Pietrelcine.

Molitva se moli devet uzastopnih dana ujutro. Učinite sve što vam moj Sin kažeŽelimo odgovoriti. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem Milostiva mi budi na veliku slavu Božju da te.

Kriste usliši nas. DEVET SRIJEDA SVETOM JOSIPU Velika devetnica DEVETNICA DJETETU ISUSU. O moj Isuse koji si izabrao svetu Faustinu za veliku štovateljicu Tvoga neizmjernoga Milosrđa udijeli mi po njezinom zagovoru.

Talijanska je redovnica augustinka mističarka i jedna od najpopularnijih svetica Crkve. O slavni sveti Andrija ti si bio prvi koji je prepoznao i slijedio Jaganjca Božjega. O dođi sveta Rito i budi mi na pomoć i pripomoć.

Kako bismo bilo ozdravljeni utješeni te. Na čelu je zadobila ranu koja ju je podsjećala na Isusovu trnovu krunu. Josipu pronađena je pedeset godina nakon rođenja našega Gospodina Isusa Krista.

Podijelite ovo s prijateljima. Molim te pogledaj na mene. Podijelite ovo s prijateljima.

Osmi dan Da bi dao veći sjaj tvojoj svetosti sveta Rito voljeni Isus je tvojoj bolnoj rani dodao bolest koja te kroz četiri godine držala prikovanu uz tvrdu postelju sve do smrti. DEVETNICA SVETOM IVANU PAVLU II. Objavljena je slavna poruka čudotvorne medaljice svetoj Katarini Labo ure te je na čudesan način postala oruđe brojnih božanskih intervencija u svijetu poput.

Danas započinje devetnica sv. Kako sjajan uzor savršene predanosti volji Božjoj si nam ostavila i u trpljenju nepobjedive strpljivosti. Kod Tebe nalazim ono što mi treba.

Zaštitnica je bolesnika ranjenika žrtava bračnog nasilja i pogrda problematičnih brakova očajničkih podviga zaboravljenih i izgubljenih slučajeva. Petra Kristu i još mnoge druge poslije njega vodi i nas k Njemu. Padru Piju doista je vrlo učinkovita ako se čvrsto vjeruje.

Papa je ovu molitvu poslao caru Karlu koji je tada išao u bitku. Sveta zaštitnice nevoljnika sveta Rito bila si ponizna čista i strpljiva. Svrni pogled na Me sveta Rito da stojeći ponizno pred tobom dokažem ti svoje duboko štovanje da od tebe naučim put krijeposti da tvojim zagovorom isprosim od Boga milost koju ću slijediti do smrti.

Kako bismo bili prosvijetljeni u najtežim odlukama koje treba donijeti. Kriste čuj nas. Devetnica svetom Anti može se moliti uvijek a dobro ju je moliti i u vremenu od 4.

Sa svojim prijateljem svetim Ivanom ostao si s Isusom tog prvog dana svoj čitav život i za svu vječnost. Hildegarde Tebe Bože moj zazivam i Ti mi odgovaraš. Ova devetnica može se moliti devet uzastopnih dana počevši od 14.

Devetnica presvetom trojstvu da se po zagovoru sv. Moli se s namjerom izražavanja pobožnosti sv. Ispunjena strahopoštovanjem i radošću sviram citru pred Tobom svojim Bogom.

Josipu za određenu milost od Gospodina po njegovu zagovoru ili kako bismo zahvalili za već primljene milosti. DEVETNICA U ČAST SVETOM MIHAELU ARKANĐELU. Spomeni se o predobrostiva Djevice Marijo kako se nije nikada čulo da si ikoga zapustila tko se tebi u zaštitu utekao tvoju pomoć zamolio tvoj zagovor isprosio.

Moram li očajavati u takvim teškim nevoljama moga života. Kao što si vodio svoga brata sv. 0 383 3 pročitano.

Faustini Kowalskoj Laudato. Kada se slave svetački blagdani tada se kao viskom provjerava život vjernika. Svetu Ritu nazivaju sveticom nemogućeg.

Devetnica svetoj Riti za uslišenje svih molbi. Majko u ovom važnom trenutku s posebnom pažnjom slušamo tvoje riječi. Danas započinje devetnica svetici po čijem su zagovoru uslišane brojne molitve za potomstvo.

Josemarije Escrive za blagdan Bezgrešnog začeća. U sedmoj si godini postala znamenita po svakoj krijeposti. Jedina tvoja žalost žalost sveca bila je što.

O sveti Josipe čija je zaštita tako velika tako jaka tako izravna pred Božjom krunom stavljam u Tebe svoje potrebe i želje. Gospodine ojačaj u nama vjeru kojom je sveti Ivan iskreno svjedočio za Krista. Krunica svetoj Riti i Litanije svete Rite.

Padru Piju našem snažnom nebeskom zagovorniku Devetnica sv. Devetnica Blaženoj Djevici Mariji. Čudesna molitva svetoj Riti zaštitnici u teškim i bezizlaznim situacijama.


Boze Hvalimo Te Molitva Svetoj Riti U Najtezim Prilikama Facebook


Devetnica Svetoj Riti Za Uslisenje Svih Molbi Međugorje Info


Molitve Sv Riti Zastitnici U Teskim Situacijama Laudato


Cudesna Molitva Svetoj Riti Zastitnici U Teskim I Bezizlaznim Situacijama Laudato


0 Response to "Devetnica Sv Riti Laudato"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel